Polovina padla

Infekce

Ekaterina Ruchkina 17. října 2011

Popis a návod k léku Paul-Pala

Polovina je známým diuretikem rostlinného původu. Samotná rostlina, listy, stonky, květy, plody a dokonce i kořeny, z nichž se používají k vyluhování, se nazývá vlněná vlna Erva. Vývar nebo infuze nasekaných sušených bylin má na lidský organismus různý vliv. Nejznámějším diuretickým účinkem Pol-Pala je schopnost odstraňovat vodu, jakož i soli sodíku a chloru. Kromě toho tento bylinný lék vykazuje protizánětlivé, antiseptické účinky. Poloviny padly - ne drogy, ale dietní doplňky, které mohou doprovázet léčbu různých patologií nebo být používány jako profylaktické činidlo.

Platí pro Paula:

  • Poruchy orgánů močového systému - ledviny, močové trubice, močový měchýř;
  • Urolitiáza;
  • Dna (usazeniny soli);
  • Nemoci, které jsou doprovázeny retencí tekutin, edémem. Například, s hypertenzí, cukrovkou, a tak dále.

Uvolněte polovinu pádu ve formě čaje. Pokyny k léku, připojené k balení rostlinných surovin, říká, jak vařit tento čaj, aby se vyhovělo terapeutické dávce. U dospělých pacientů vaří ve sklenici vody jednu polévkovou lžičku padlého (vaří asi deset minut), vaří infuzi. Tento lék je nutné užívat dvakrát denně, jednu třetinu výsledné infuze.

Kontraindikovaný Paul padl, když:

  • Alergie na hervu;
  • V dětství, během těhotenství a kojení.

Nežádoucí účinky Paul-Pala

Pokud se během užívání tohoto bylinného léku budete cítit nevolně nebo se ocitnete netolerantní reakce - svědivé vyrážky, jako je kopřivka, zarudnutí - měli byste léčbu Pol-pal ukončit.

Recenze Paul Pala

Příběhy o zázračných vlastnostech tohoto čaje - mnoho. Recenze o tom, co a jak lze léčit s pomocí Paul-spadl, se nacházejí na všech místech bylinné medicíny a tradiční medicíny. Faktem však je, že tyto zprávy se více podobají vyprávění receptů jiných lidí než jejich vlastní dojmy.

Lidé například píšou: „Pavel hodně pomáhá s onemocněním zažívacího ústrojí. Pokud pijete tuto infuzi, objeví se zjizvení vředů a eroze žaludku. Takže můj manžel vyléčil svou starou gastritidu a moje dcera na tváři vynesla akné. “ Takové poselství lze jen těžko nazvat osobním názorem, přezkoumáním účinnosti tohoto dodatku.

Věrohodnější jsou příběhy jiného druhu, ve kterých lidé neříkají konečný výsledek, ale proces aplikace Pavla. Například diskutují o tom, jak nejlépe vařit a trvat na tomto čaji, jak ho nejlépe pít. V takových rozhovorech je vyjádřen názor, že čaj Paul-Pala kazí sklovinu zubů, takže je třeba opít se slámou, že tato přísada způsobuje u mnoha lidí alergie.

Paul-pal má své věrné fanoušky, kteří používají infuzi dovnitř, ven a dokonce i v klystýrech. Tento doplněk doporučují každému a „ze všeho“. Tam jsou více omezené a racionální názory, říkají, Paul může pomoci někomu za určitých podmínek. A jsou tu perfektní pesimisté.

Obecně, s ohledem na tento a další bylinné přípravky, je lepší držet se středního úhlu pohledu. Je důležité pochopit, že Paul-Paul sám vás nevyléčí, že diuretika mohou za určitých podmínek podkopávat zdraví a nezlepšovat je. Proto se nejprve poraďte se svým lékařem a zjistěte, zda můžete doprovázet předepsanou léčbu pomocí přípravku Paul-Pal.

Tyto recenze trávy podlahy bledě bude užitečné pro vás.

Rozhodl jsem se, že by nebylo zbytečné posílat nějaké recenze o této trávě na mých stránkách. Pozitivní zkušenost léčby je pro lidi velmi důležitá. Zde jsou některé recenze o Herve vlněné, které jsem četl v novinách a na internetu.

Půlka trávy upadla recenze

Elena Nikolaevna píše:

Neobvyklá tráva. Mám rád jídla z masa. To je nemocné. Objevily se ledvinové kameny, artritida a dna. A tráva pomohla ze všech těchto nemocí.

Tato bylina si zaslouží respekt nejen bylinkářů, ale i oficiální medicíny. Lidé to vědomě nazývají chirurgem z přírody.

Larisa Andreyevna píše:

Po oslavě narozenin a chutných vydatných pokrmů maminka měla silné křeče v oblasti slinivky břišní. Dostal jsem vlnu z domácí soupravy Erva, nalil na ni vroucí vodu, trval na hodině, napjal ji a dala mámě půl nápoje. Po 2 hodinách se zdálo, že rezi je pryč.

Našel jsem ledvinové kameny, zánět sliznice žaludku, gastritidu. Ležela v nemocnici, kde poprvé slyšela o napůl popálení. Pak jsem četl v novinách, kde bylo řečeno, jak je pěstovat a používat.

Pochopil jsem, že toto je moje spása. Koupil jsem semena a začal růst. Pak udělala vývar a vzala. Reliéf se cítil rychle. Ledviny se vrátily do normálu, práce střev se zlepšila, žaludek se přestal obtěžovat.

Trpící osteochondrózou, zcela vypustil. Začal jsem pít půl palu, o měsíc později jsem se cítil výrazné zlepšení. Každých šest měsíců je nutné absolvovat měsíční kurz, aby se dostalo poloviny popálenin. Nyní nejsou žádné problémy.

Měl jsem poměrně velký (12 mm) kámen v měchýři a hodně písku v ledvinách. Myslel jsem, jak se zbavit bez operací. Vyzývali herv woolly. Začalo to brát. Pil dva měsíce. O rok později šel na ultrazvuk močového měchýře - kámen a písek zmizely.

Ultrazvuk ledvin prokázal přítomnost kamene - 14 mm. Začala jsem pít půl palu v systému na měsíc, abych vypila měsíční přestávku. O rok později ultrazvuk ukázal, že kámen zmizel.

Herb mi hodně pomohl z cystitidy, a to ze zánětu močového měchýře. Když jsem byl velmi mladý a trpěl jsem touto nemocí, nemohl jsem si pomoci. Nemohla jíst, ani spát, ani žít. Nic mi nepomohlo - ani prášky, ani jiné léky. Zánět postupoval.

Dobří lidé mi doporučili pít polovinu popálenin. I po první dávce jsem se cítil lépe. O několik dní později byl zánět zmírněn a stal se docela snadným. Teď už 10 let piju vlněný ervu, když jsem zchladl. Doporučuji všem!

Tato bylina opravdu hodně pomáhá. Měl jsem papilloma - zmizel, jakmile jsem aplikoval lisovaný dort Hervy. Po měsíčním příjmu tlak mírně poklesl, bolest v kloubech se snížila. Nyní budu opakovat kurz.

Peter Ivanovič píše:

Byl jsem mučen ledvinovým kamenem 15 mm. Odstraněn chirurgicky. Lékař řekl, že kámen se může objevit znovu, doporučuje se pravidelně pít půl patra. Začal to pít. Strávit měsíc, pár měsíců odpočinku. Je to už 6 let od operace. Na ultrazvukové kameny nebyly nalezeny. Teď jsem objevil fytolyzin, také dobrý lék.

Grass half spadl recenze shromážděné pouze pozitivní. Je jich opravdu hodně, nemůžete je všechny vypsat. Erva už tak mnoho lidí pomohlo, že její zásluhy jsou prostě nepopiratelné. Snažte se léčit bylinkami, ne syntetickými drogami.

Polovina padla

Latinský název: Aerva lanata

Synonyma: erva woolly

  • Léčba nemocí
  • Kontraindikace
  • Recepty
  • Recenze
  • Doktorova rada
Vlasti Half-Floor je ostrov Ceylon na Srí Lance. Shromážděná tráva má maximální koncentraci léčivých látek, protože roste v přirozených podmínkách pro sebe.

Polovina se pěstuje v Rusku.

Bylina má jedinečné vlastnosti a je použitelná v mnoha onemocněních. Působí na tělo s péčí a, což je velmi důležité, nemá žádné kontraindikace. Polovinu podlahy lze vařit jako čaj, je to dobrá profylaktika. Léčitelé z Cejlonu důrazně doporučují pití čaje z polopodlaží k lidem žijícím ve velkých metropolitních oblastech, v místech se zvýšenou úrovní záření.

Polovina podlahy vykazovala dobré výsledky při onemocněních močového ústrojí. Například: rychle progresivní nefritický syndrom, glomerulární onemocnění, cystitida, dědičná nefropatie, nefritida, rekurentní a stabilní hematurie, trigonitida, tubulointersticiální nefritida, neurčená jako akutní nebo chronická, chronický nefritický syndrom. U dospělých může být použit v komplexní léčbě širokospektrými antibakteriálními léky jako diuretikum pro mírně exprimovaná nespecifická zánětlivá onemocnění ledvin a močových cest.

Pohlaví podlahy je lékem na bronchopulmonální onemocnění (bronchitida, tracheitida), katarální onemocnění, snižuje zánět, odstraňuje dýchací cesty toxinů a hlenu.

Používá se při komplexní léčbě nádorů dělohy, vaječníků, páteře, při onemocněních spojených s poruchou metabolismu soli (dna, spondylóza, polyartritida).

Normalizuje gastrointestinální trakt, játra, slinivku břišní. Existují důkazy o vysoké účinnosti ve střevních polypech a hemoroidech, zácpě.

Léčba nemocí

Polovina Palu se používá při léčbě následujících onemocnění:

Kontraindikace

Příjem Pall-pala je kontraindikován v:

Recepty 1

Polovina - s cirhózou jater, slinivky břišní, hemoroidy, polypy ve střevech, urolitiázou, ledvinovými kameny, cystitidou, pískem v ledvinách, žlučníkem, prostatitidou, aterosklerózou

1 lžíce nasekaných bylinek zalijeme 1 šálek vroucí vody, vaříme ve vodní lázni po dobu 15 minut, necháme vychladnout, namáháme. Vezměte teplou až 1/2 šálku, 30 minut před jídlem trubkou, aby nedošlo k poškození skloviny zubů.

U onemocnění gastrointestinálního traktu, žaludečního vředu, hypertenze, snížené imunity

1 lžíce nasekaných bylinek nalijte do termosky 200 g vroucí vody, trvejte na 3 hodinách, namáhejte. Take 1 / 2-1 / 4 šálek ve formě tepla, 2-3 krát denně. Kurz je 10-30 dnů, přestávka 6 měsíců a kurz se opakuje.

Léčivý čaj

2 čajové lžičky nasekané bylinky nalijte 250 ml. voda, vařit na mírném ohni po dobu 5 minut, trvat, zabalené, 15 minut, odtok. Pít horké jako čaj, přidejte cukr do nápoje nebo med podle chuti.

Recenze

22.3.16 Láska

Nemám prakticky žádný edém, tak dlouho jsem neměla takovou podobu, odvar s cyanuhou a Paulem Palaem dobře pomáhají s edémem.

Držím tě pevně! Požehnej vám!

Doktorova rada

31.8.18 Alexander

Dobrý den, Julia Evgenievna!
Chci vás požádat o radu a pomoc v otázce zdraví mé ženy Lyudmily. Pokusím se vše plně popsat.
Od dětství měla jeho manželka chronickou tonzilitidu se všemi následnými následky po hypotermii. Léčba pak spočívala v aplikaci Lugolova roztoku na hrdlo.
V jeho studentských letech byla identifikována dyskineze žlučových cest. V roce 2006, první zhoršení před svatbou. Tam byly pokusy mít dítě, ale oni diagnostikovali neplodnost. Od 12 let byl cyklus narušen a léčba mnoha lékařů, kteří byli osloveni, nepřinesla výsledky.
V roce 2012 proběhly pravidelné útoky, jak se ukázalo, první volání ze žluči, která brzy tvořila kameny. A i když byly malé a byly pokusy o jejich rozpuštění a léky a lidové léky a bylinky z lékárny ".", Opakované útoky s klesajícími intervaly, které musely jít v roce 2013 k operaci k odstranění žluči (laparoskopická cholecystektomie). Před operací byla chronická cholecystitis, exacerbace, chronická pankreatitida - exacerbace, chronická neprozkoumaná gastritida - exacerbace, exacerbace byla i refluxní a chronická sekundární pyelonefritida.
Po operaci byl dlouhodobě upravován zdravotní stav a léčba neplodnosti. Do roku 2014 vzala hormonální přípravky Diana 35, které způsobily nárůst tělesné hmotnosti a periodické ataky v oblasti gastrointestinálního traktu. Od roku 2014 absolvovala léčbu změnou ošetřujícího lékaře av roce 2016 se narodila dcera.
Po porodu se změnila barva a vůně moči, objevilo se časté nutkání na toaletu.
Výsledky průzkumu za listopad 2016. Analýza moči Nechyporenko. Počet leukocytů - 356250 (při rychlosti do 2000), počet červených krvinek - 40600 (rychlostí až 1000). V obecné analýze moči byl v zorném poli detekován epitel plochého 20-25 (v poměru 6-8) v zorném poli, přechodné 1-2, bakterie ++++ (E. coli).
Ultrazvuk ledvin. Správně. Umístění - vynecháno (což bylo také vidět na ultrazvuku před porodem). Forma je ve tvaru fazole, obrysy jsou rovnoměrné, rozměry jsou 87 * 42 mm, tloušťka panheacramu je mírně zvýšena, ureter není rozšířen, kameny jsou kalcifikovány na 2 mm. Vlevo. Místo je normální, tvar je fazolového tvaru, obrysy jsou rovnoměrné, rozměry jsou 119 * 56 mm, tloušťka panheemu je 19 mm, echogenita panheému je střední, ureter není prodloužen, kameny jsou kalcifikace do 2 mm. Závěr: nefropóza vpravo, chronická nefritida vpravo, mikro-nefrolitiáza.
Léčba byla provedena, což stačilo až do srpna 2017. Analýza moči odhalila plochý epithel 8-10 a oxalátové soli. Močení bylo s krví a zápachem. Byla teplota.
Později, v listopadu 2017, se objeví chronická cystitida. 7. března 2018 došlo k re-exacerbaci, vzrostla teplota, bolestivá bolest přešla do ledvinové koliky, močení bylo časté u krve, krátce ztratilo vědomí z bolestivého šoku.
Ultrazvuk byl proveden ošetřujícím lékařem na soukromé klinice, ale jeho diagnóza mu zpochybnila správnost vyšetření (s tímto vyšetřením nebudu mít ani čas). V dubnu 2018 jsme re-ultrazvuk s dalším odborníkem.
Pravá ledvina. Místo je normální, mobilita je zachována, tvar je ve tvaru fazole, kontury jsou rovnoměrné, rozměry jsou 98 x 54 mm, tloušťka panechrimu je 16-17 mm, normální kortikální vrstva a pyramidy. Echogenicita je střední, renální sinus je normální cévní model, CLS není dilatován, ureter není rozšířen, součty jsou stanoveny ve středním kalichu 3,5 mm bez echového stínu. Levá ledvina. Místo je normální, mobilita je zachována, tvar je ve tvaru fazole, obrysy jsou rovnoměrné, rozměry jsou 108 x 53 mm, tloušťka panechrimu je 16-17 mm, normální kortikální vrstva a pyramidy. Echogenicita je střední, renální sinus je normální cévní model, CLS není dilatován, ureter není rozšířen, nejsou k dispozici žádné kameny, jsou stanoveny mikrokalcifikace.
Stávající průzkum se obrátil na nefrologa, který jmenoval další testy:
Biochemie: celkový obsah vápníku (sirovatka) - 2,68 mmol / l, hořčík - 0,81, ALT - 15, AST - 16, GGT - 18, alkalická fosfatáza - 74, nepřímý bilirubin - 7, celkový bilirubin - 10,3, přímý bilirubin - 3,3, celkový protein - 86,5, albumin - 53,9, kreatin - 77, močovina - 4,5, kyselina močová - 308, cholesterol - 5,74, triglyceridy - 0,55, HDL - 1, 94, LDL - 3,18, LP velmi nízké hustoty - 0,62, aterogenní koeficient - 1,96, glukóza (syrovatka) - 4,62.
Krevní elektrolyty: draslík - 4,61, sodík - 140, chlor - 97,4, TSH - 2,75, volný T4 - 1,23, para-hormon - 57,4, ionizovaný vápník - 1,33, fosfor - 1,25.
Obecná analýza moči a manuální mikroskopie sedimentu podle norem neodhalily žádné abnormality. Analýza moči podle Nechyporenka.
Leukocyty - 1,5, erytrocyty - 0,25, bakposiv - nic neodhalily, šmouhy na Trichomonas, ureaplasma, chlamydii a mikroplazmě - neodhalily nic.
Byl jmenován: Canephron 2 krát 3 krát - 2 měsíce, Smart omega, Magne B6, Hepel. O dva měsíce později (05/16/18) byly ukázány opakované analýzy.
Biochemie: celkový vápník (sirovatka) - 2,48, paratyroidní hormon - 55. Analýza moči a manuální mikroskopie sedimentu neodhalily žádné abnormality.
Ultrasonografie od 06/25/18. Pravá ledvina. Místo je normální, mobilita je zachována, tvar je ve tvaru fazole, kontury jsou rovnoměrné, rozměry jsou 98 x 52 mm, tloušťka panechrimu je 16-17 mm, normální kortikální vrstva a pyramidy. Echogenicita je střední, renální sinus je normální cévní vzor, ​​CLS je štěrbinová pánev, ureter není rozšířen, kameny jsou určeny ve středním šálku - 4 mm se stínem ozvěny. Levá ledvina. Místo je normální, mobilita je zachována, tvar je ve tvaru fazole, kontury jsou rovnoměrné, rozměry jsou 103 x 54 mm, tloušťka panechrimu je 16-17 mm, normální kortikální vrstva a pyramidy. Echogenicita je střední, renální sinus je cévní vzorec, CLS je štěrbinová pánev, ureter není rozšířen, nejsou k dispozici kameny, mikrokalcifikace.
Jak můžete vidět, CLS se změnilo a kámen v pravé ledvině se trochu rozrostl a získal stín ozvěny. Na radu našeho přítele, manželka začala pít levný penny lepespeta.
Mimochodem, v tuto chvíli byla moje žena alergická na ambrózii (která trpěla téměř deset let) a o několik dní později cítila, že přešla na průdušky nebo průdušnice.
Jak můžeme v našem případě pomoci? Budeme vděční za jakoukoli nápovědu!

Ahoj, Alexandře!
Vaše analýzy manželů jsou v pořádku, kompenzace je dobrá, navzdory urolitiáze, chronické pyelonefritidě! Nyní je nutné zlepšit metabolismus a odstranit oxaláty. A nic lepšího než vody krásného letoviska Truskavets nenajdete!
Zatímco však probíhá příprava na lázeňskou léčbu, začněte takto:
1. Čaj z Durishnik v. Oxaluria:
- 1 polévková lžíce. Byliny nalít 1 sklenici vody, přiveďte do varu a nalijte do termosky přes noc. Napětí, zmáčkněte a pijte 70,0 ml třikrát denně, PŘED jídly za 5 minut. Kurz - 2 týdny; přestávka 10 dní a opakujte dvakrát.
2. Sbírejte byliny.
Kořeny: Barvení madderů - 1 lžička; Koprové semeno - 2, Half-fallen - 1, Peppermint - 1, Kulatý listnatý Grushanka - 1, Gryzhnik nahý - 1, Juniper ovoce - 1 lžička.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny až do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na brusku; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 2 lžíce. míchejte po dobu jedné hodiny 600,0 ml studené pitné vody, pak přiveďte k varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.
Ochladí se, protlačí se, stlačí se a nalije se na 600,0 ml.
Pijte 150,0 ml 4krát denně, napůl horké, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
3. Strava s oxalurií je naprosto nezbytná. Základem je ostré omezení všech kyselých rostlin - rajčata, šťovík, saláty, špenát; kyselé bobule; omezení tukového masa. Pokud má žena rád mléčné výrobky, ne všechny jsou povoleny. Navrhuji podrobnosti o dietě zkoumat sami.
S pozdravem komunikace!

08.27.18 Natalia

Dobrý den!
Řekni mi, jaké bylinky pít pro žlučové kameny. Kameny 2 ml. A sraženina v žluči. Také mírně zvýšil cholesterol a cukr.

Dobrý den!
Pokud máte, Natasha, trochu větší váhu, začněte tím, že snížíte! Sběr bylin a šťávy terapie pomůže snížit cukr, cholesterol a postupně snížit velikost kamenů.
1. Sbírejte byliny.
Kořeny: Šípky - 1, Lopuch - 1; Polovina - 1, Třílisté hodinky - 2, Šípkové plody - 3.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny až do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na brusku; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.
Ochlaďte, namočte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.
Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
2. Zrušení. Doplňky stravy na bázi žluči. Pijte podle návodu po dobu nejméně 2 měsíců.
3. Čerstvá ředkev ředkvičky.
Před každým jídlem vypijte 30,0 ml, každý týden přidejte 10,0 ml na recepci. Pro dosažení 150,0 ml třikrát denně a pití 2-6 měsíců.
4. Dieta a voda.
Pijte nejméně 1,5 litru čisté vody denně; vyloučit smažená jídla, preferovat pečení, nebo gril. Vyloučit majonézu, kromě domova; průmyslové omáčky a všechny rafinované sladkosti a pečivo. Tam jsou jasně na hodinách, vždy ve stejnou dobu.
Budete milovat výsledky!
Rádi vás uvidíme ve značkových prodejnách Eco-Factory "Staroslav" ve vašem městě, stejně jako v našem internetovém obchodě.
Hodně štěstí a trpělivosti! Všechno nejlepší!

08.26.18 Irina

Milá Julie Evgenievna!
Je mi 54 let. Chci se zbavit ledvinových kamenů a žlučových kamenů. panika strach z operace, pomoc. Každá ledvina má kámen - 4 a 5 mm. V žluči - 12, 10, 9 mm. cysty pravého laloku jater - 1 cm, 0,5 cm, 0,5 cm.
Chronická pankreatitida, cholecystitida, gastritida, porušující dietu - nadýmání. Před 15 lety byl dvanáctníkový vřed. osteochondróza. hypertenze. nadváha, 96 kg. Kameny objevené před rokem. Urolog předepsal Blamaren, ale drahý! Doufám na tebe! Díky předem.

14.8.18 Alexander

Dobrý den!
Mám kameny obou ledvin: od 6 do 14 mm. Před dvěma měsíci vyšel z pravé ledviny do pánve 12 mm kámen a byl tam rozdrcen, sbíral z něj fragmenty, které z něj vyšly - dal jej k analýze. Byly získány výsledky analýzy: dihydroxofosfát vápenatý, hydroxyapatit - 100.
Řekni mi, prosím, co můžeš pít?

Dobrý den!
Jedná se o fosfáty, nejpříznivější kameny, které vznikají v alkalickém prostředí. Proto je třeba vypít hodně vody a / nebo speciálních minerálních vod - Dolomitic Narzan, Arzni, Naftusya.
Připevněte k tomu nejjistější prostředek prevence a odstranění kamenů - bylin:
1. Sbírejte byliny.
Kořeny: Barvení madderů - 1 lžička; Polovina - 1 des.l., přeslička - 2, Korovyak skepet - 2, březový list - 1, obyčejný kopr - 1.
Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny až do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na brusku; rovnoměrně promíchejte.
Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.
- 2 lžíce. směs se nalije 500,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.
Ochladí se, protáhne se, stlačí se a nalije se na 500,0 ml.
Pijte půl lahve 170,0 ml 3krát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.
2. Dieta.
Pokud jsou povoleny fosfátové kameny, všechny obiloviny, těstoviny (pasta durum), maso, ryby, drůbež, vejce; máslo a rostlinný olej. Zelenina se doporučuje kyselá a neutrální - šťovík, špenát, brambory, petržel, zelí a růžičková kapusta, okurky, rajčata, dýně. Bobule, bobule, brusinky, červený rybíz, kyselá jablka, hrušky, meruňky, broskve, hrozny, fíky, švestky, jahody, angrešt; nápoje z kyselého ovoce - brusinky a brusinky; Brew Rosehip.
3. Střediska: Kislovodsk, Arzni, Pyatigorsk, Truskavets (Ukrajina).
Rádi vás uvidíme ve značkových prodejnách Eco-Factory "Staroslav" ve vašem městě, stejně jako v našem internetovém obchodě.
ÚSPĚCHY A ZDRAVÍ!

07/30/18 Oleg

Dobrý den, milá Julie Evgenievna!

Náhodně se dostal na vaše stránky seznámení s vlastnostmi kamenného oleje na internetu. Četl jsem vaše doporučení adresovaná pacientům. A opravdu jsem vám chtěl vyjádřit svou nesmírnou vděčnost a kowtow za to, co děláte, za cenné a laskavé rady, které dostávají lidé, kteří vás oslovili.

Jste WONDERFUL specialista a WONDERFUL osoba.

To je hlavní důvod, proč jsem se rozhodl napsat recenzi na vaše stránky.

Pravdou je, že existuje ještě jeden důvod - to jsou kameny v mém žlučníku. Existují dvě z nich, měřící 19 x 12 mm a 17 x 11 mm. Dlouhé a neúspěšně hledají nechirurgický způsob, jak se jich zbavit.

Prosím, informujte se, zda existují takové metody?

Díky za dvojitý kompliment, Olegu!

Doufám, že nejste marně obeznámeni s kamenným olejem - je kontraindikován žlučovými kameny!))

Začněte léčit nejjednodušším a nejúčinnějším, a to správným vodním režimem. Kameny vždy začínají ztluštěním a / nebo stagnací žluči.

Stáze zase vyvolává nepravidelný příjem potravy a překážky odtoku žluče, ohybu žlučníku, křeče Oddiho svěrače, lamblia atd.); někdy - velké břicho, často - hypodynamie!

A to vše dohromady, postupně se hromadí, jeden jemný okamžik může způsobit útok silné bolesti.

Nebo manifestovat meteorismus, nesnášenlivost na tučné potraviny atd.

Rychle se zbavit kamenů nebude fungovat pro nikoho. S použitím několika metod najednou, za půl roku můžete získat výsledky ve formě zmenšení jejich velikosti:

1. Nejúčinnější způsob, požití kuřecí žluči. Není to populární kvůli potížím se surovinami. Ale nyní se objevily potravinové doplňky na bázi žluči ptáků.

Rozpouští obvyklé oblázky (malé oblázky), nezbytné pro silnou skořápku.

Začněte s tímto doplňkem stravy a pijte podle pokynů výrobce po dlouhou dobu.

Nejúčinnější šťáva z ředkvičky. Začněte šestiměsíční příjem s 30,0 ml šťávy, před každým jídlem, postupně zvyšujte množství na 2 sklenice denně nebo více.

Tato šťáva nejen ničí kameny, ale také zlepšuje složení krve a lymfy, omlazuje klouby a celé tělo.

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny až do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na brusku; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, namočte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.

Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.

4. Mikrotrubičky - na vlastní nebezpečí a riziko.

5. HLS. Vždy jíst pravidelně, pít nejméně 25,0 ml čisté vody / 1 kg hmotnosti, bez ohledu na šťávu. Odmítnout, bez velkých výjimek, ze všech druhů omáček, majonéz, mastných a smažených potravin; vyhýbejte se zvedání závaží a otřesům, abyste nevyprovokovali útok.

Ještě jednou díky, Oleg, DOBRÁ LUCK ve všem!)

15/18/18 Galina

Je mi 83 let. Časté exacerbace chronické cystitidy navzdory léčbě antibiotiky.

Začal pít Potentilla husa. Co jiného lze zacházet s netradičními metodami, zejména s bylinkami?

Jak se zbavit cystitidy antibiotiky nevede k dobrému. Potřebujete léky řady furadoninovogo a / nebo bylin:

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny až do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na brusku; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 2 lžíce. míchejte po dobu jedné hodiny 600,0 ml studené pitné vody, pak přiveďte k varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochladí se, protlačí se, stlačí se a nalije se na 600,0 ml.

Vypijte půl láhve 200,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz - 3 týdny.

2. Pijte kyselý nápoj - brusinky, ovocné nápoje s brusinkami; pomerančový džus.

Olejový koláč ze sbírky znovu nalije hodinu a hodinu do termosky 200,0 ml vroucí vody. Kmen. Koláč zabalte do bavlněné tkaniny, navlhčete napůl horkým vývarem a fixujte na suprapubické ploše 30-40 minut. Nenechte vychladnout zakrytím lepící fólií.

Dělat dvakrát denně, 6-7 dnů.

Ale zdá se, že gynekologa pro nemoci, ve kterých jsou termické procedury zakázány, nebo by měly být prováděny s opatrností.

07/10/18 Anna

Je mi 25 let. V letošním roce jsme na ultrazvuku náhodou zjistili, že žlučník byl do očí naplněn cholesterolovými kameny: 7-12 mm. Před tím, před pár lety, došlo k cholecystitidě a stáze žluči. Nepohodlí, vzácně bolest na boku po jídle nebo těžkost (zřídka, protože jsem nejedl maso, smažené, tuk, atd.) Po dobu tří let. Nicméně, takový problém byl vytvořen, možná kvůli prudkému poklesu váhy (jednou, já jsem se zotavil a ztratil 8 kg za půl roku) a dědičnost, moje babička a matka trpěli lcc.

Lékaři trvají na operaci, říkají, bez čekání na útok - žluč by měla být odstraněna. Funkce orgánu však nejsou zcela ztraceny, žluč ve formě mezery je tam stále uložena. A opravdu doufám v trávu, piju Ursofalk.

Dříve z času na čas vypila choleretiku a Repeshko, ale hodila kurz. Je možné obnovit bylinnou medicínu, možná snížením koncentrace několikrát? Četl jsem, že takové kameny mohou být rozpuštěny, i když pomalu. Jsem připraven být léčen dlouho a pokusit se zachránit orgán.

Moje krevní testy jsou víceméně normální, nízký hemoglobin. Jeden desátý zvýšený cholesterol, monocyty mírně nad normální, často nízká horečka. Existují osteochondrózy, výčnělky. Od dospívání akné. Takový je obraz mého "zdraví".

Možná budete moci něco navrhnout a já se budu moci vyhnout operaci. Děkuji předem za vaši odpověď!

Operace může být skutečně nezbytná, ale ne dříve, než dojde k těsnému zablokování žlučovodu a přetrvávající obstrukční žloutence. V takových případech zůstává bezpochyby.

Byliny musí být použity až do konce!

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny až do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na brusku; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, namočte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.

Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.

2. Třecí miska BAA. Obsahuje kuřecí žluť, schopnou rozpouštět malé kamínky, které posilují skořápku.

Pijte podle návodu po dobu 2-3 měsíců.

3. Pijte dostatek čisté vody - nejméně 30,0 ml / 1 kg hmotnosti.

4. Pokračujte v užívání přípravku Ursofalk.

Existuje možnost začít s velmi účinným odvarem kořenů šípků - může se zbavit příznaků chondrosis a zároveň podkopat kameny:

- 1 šálek rozdrcených kořenů nalijte 3,0 litrů vody, rychle přiveďte k varu a vařte bez varu po dobu pěti minut. Napětí, nezhazujte suroviny. Pijte během dne 1,0 litru, ale v malých porcích, na lačný žaludek, s plátkem citronu.

O dva dny později nalijte stejnou surovinu 3,0 litry vařící vody, ale vařte 10 minut. Pijte stejným způsobem - za dva dny. Již potřetí nalijte primární surovinu a vařte 15 minut. Pokud to nestačí, postup se opakuje přesně s novou surovinou.

Zpravidla 5-6 týdnů stačí snížit velikost kamenů.

Ale použijte buď tento recept nebo sbírku bylin a malty.

akné Snad tento systém pomůže snížit je, díky lepšímu zažívání a čištění.

ÚSPĚCHY před komunikací!

18/10/18 Svetlana

Dobrý den, Julia Evgenievna.

Řekněte mi, co můžete pít z kamene v levé ledvině - 3 mm a vynechání pravé ledviny 6 cm? Také s revmatoidní artritidou (nemocná 21 let)?

Bohužel mohu jen předpokládat, co vás teď trápí, a v jaké fázi onemocnění (remise, exacerbace). Pokud trpíte bolestí, otokem kloubu, přidejte do léčivých přípravků bylinky pro místní použití a pití. Počítal jsem kameny do sbírky.

Pokud jde o prolaps ledvin, je nutné nosit obvaz a nezdvihnout více než 2 kg. Kromě toho je nutné "umýt" ledviny čistou vodou, kromě bylin. K tomu by se neměla konzumovat v případě žízně, ale neustále, jako jídlo. Nyní se stanoví množství vody pro normální rovnováhu: 20-30 ml na 1 kg hmotnosti. Držte se této částky a získejte výsledek - "kapka nosí pryč kámen!"))

- 20,0 g kořenů, rozdrcených na cereálie, zalijeme 200,0 ml 60% alkoholu nebo lékárny Herboton a trváme 2 týdny v temném snu. Kmen a otřete do kloubů, abyste snížili bolest a otok. Při silné bolesti a bolesti na počasí, ztuhlosti, můžete přidat tinkturu a pití: 15-20 kapek v 70,0 ml vody.

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny až do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na brusku; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, namočte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.

Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.

V horkém vývaru, kapat 10-12 kapky borovice nebo jedle esenciální olej. To umožní, aby kámen "zlomit" rychleji a snížit bolesti kloubů.

S pozdravem komunikace!

06/03/18 Vladimir

Mám chronickou glomerulonefritidu, smíšenou verzi, s prodlouženou léčbou kortikosteroidy. Komplikace základního onemocnění: CKD-C2 A4 (vypsáno z prohlášení o absolutoriu). Odhalení v roce 2014.

Hlavní ukazatele v tuto chvíli: Kreatinin - 167, Močovina - 7,4, Celkový protein - 66. Ztráta bílkovin v moči - 3 g / den, i když před několika měsíci to bylo - méně než 1 g / den.

Příležitostně sleduji dietu.

V současné době nemám prednizon (jsem si vzal 40 g / den v průběhu roku 2014), zatímco se snažím léčit s bylinkami.

Pravidelně piju vývar: Lingonberry + bearberry + březové listy. Před půl rokem pil Kidney Dump č. 45 (60 dní).

V průběhu posledních 3 let došlo ke zlepšení v analýze, ale zdá se, že se tělo začalo používat (piju tři roky).

Chci aktualizovat bylinky, takže považuji Paula-Pala a možná i něco jiného (i když Paul-Pala byl v kolektoru č. 45, spolu s dalšími bylinkami), ale moc jsem si nevšiml k lepšímu (možná se mýlím).

Možná můžete, navrhnout možnosti pro užívání bylin pro mou nemoc. Pokud potřebujete další informace o analýze, napište to, co potřebujete.

Byliny jsou velmi dobré, ale ještě lepší - správné bylinky!

Pro všechny glomerulární nemoci, když glomerulus postrádá to, co tělo potřebuje (bílkoviny) a zpožďuje to, co je nemožné (močovina), jsou zapotřebí další bylinky. A bez diety nepřinesou hmatatelné výhody. Strava je základem terapie. Při anémii musí být protein doplněn všemi živočišnými proteiny (60,0 g denně, 2x týdně). V normálním hemoglobinu - rostlina (zelený hrášek, houby, lilek (!), Sója, atd.).

Napište svůj tlak, přítomnost edému. Z potřebných testů - SKF, moč podle Nechyporenko: močoviny, cholesterolu, kyseliny močové, a obecné krev a moč test (vše s normami laboratoře, jsou různé všude!).

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny až do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na brusku; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, namočte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.

Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz 1,5-2 měsíce.

První kontrola moči po 10 dnech od začátku odběru.

Úspěšná spolupráce a dobrá nálada!

Před komunikací, Vladimíre!

09.05.18 Irina

Milá Julie Evgenievna, můj syn / 35 let / našel v USI polyp v žlučníku, řekli mi, že by to měli pozorovat a to je to, co jim nedali žádnou léčbu. Mít dceru v právu / 31goda / odstranil žlučník s kameny. Po operaci není jasné, odkud pochází revmatoidní artritida, diagnóza nemohla být podávána po dobu několika měsíců, ještě před operací se uveitida v průběhu 2 až 3 let zhoršila dvakrát, v roce 2017 byla léčba velmi obtížná a dlouhotrvající. Odstranění žlučníku v nemocnici udržovalo teplotu na dlouhou dobu a koleno bylo oteklé, před tím, po dobu 3 měsíců, došlo ke zranění kolenního kloubu. V opačném případě nemohla chodit a její noha se zvětšila, kolena byla operována a pouze operace pomohla stanovit diagnózu, její prsty a ruce pravidelně ublížely, co byste radil, byl bych vám velmi vděčný.

Humirův příjem ospravedlňuje velmi vysoký stupeň aktivity revmatoidní artritidy. Pokud neexistuje pro rychlost sedimentace erytrocytů, CRP a revmatoidního faktoru, zvažte s lékařem otázku zrušení Humir a jeho nahrazení méně závažným lékem.

Je nutné aktivně léčit všechna ložiska streptokokových infekcí (zuby, mandle, možná cystitida, adnexitida) a začít užívat bylinky:

1. Indometacin, rektální čípky. Na noc, 10 svíček.

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, poté na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

Synu Proč není předepsáno nic pro polyp? Protože diagnóza polypu se provádí na základě histologie a ne ultrazvuku. V žlučníku mohou být cholesterolové kameny, opisthorchové shluky, pravé polypy.

Během 3 měsíců pozorování bez léčby mohou kameny a opistorch změnit lokalizaci a ultrazvuk, ale polypy ne.

Pokud však začnete léčbu polypu, pak změny na ultrazvuku budou, byť minimální.

Myslím, že syn bude mít dostatečný soulad s dietou a průběhem tinktury s bylinami:

1. Tinktura žláz

2,0 g suché byliny nalít 100,0 ml 60% alkoholu, vyluhovat po dobu 7 dnů, kmen a pít 10 kapek 3 krát denně, před jídlem, v 1 lžíce. vody. Kurz je 1,5 měsíce, přestávka 14 dní a v případě potřeby se opakuje. Celandina středně toxická, nepřekračujte dávku!

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, poté na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 2 měsíce, kontrolní ultrazvuk.

3. Strava bez smažené a mastné s příjmem potravy v přesně stanovené době.

Přeji vám úspěch a dobrou náladu!

18/06/18 Lydia

Dobrý den, milý doktore. Je mi 66 let, výška 152, váha-63 kg.

1. Je možné rozpustit kámen v žlučníku 13x22 mm s bylinkami?

2. Je možné odstranit uzliny štítné žlázy? Výsledky ultrazvuku: uzly 13x10x13mm, 13x14x15mm, tři uzly 4,5mm, 6,5mm, 6mm. Lymfatické uzliny v regionálních zónách odtoku lymfy se nezvyšují. Díky za odpověď.

Může být učiněn pokus, ale ani 100% záruka není poskytnuta ani přípravkem určeným pro tento účel (Ursofalk, Ursosan). Pití vody, přísná dieta a dieta (podrobnosti v odpovědích na toto téma jsou stejné pro každého)

1. Režim napájení.

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, poté na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

3. Malta, nový doplněk stravy v kapslích obsahujících ptačí žluči

Pokud jde o uzly, je téměř vždy známkou nedostatku jódu v potravinách nebo v oblasti bydliště; nebo v důsledku zánětu.

Ano, jsou tu bylinky. Je nutné se zaměřit na hormony štítné žlázy T4 sv, T3 sv; TSH a protilátky proti TPO.

Pokud máte výsledky takové hormonální studie, pošlete.

Do té doby můžete přidat do sbírky bylin Cetraria islandské, 1 polévková lžíce.

Všechno nejlepší, před komunikací!

04/26/18 Olga

Dobrý den! Prosím, řekněte mi, které bylinky mohou snížit hladinu cholesterolu? Je držitelem kolem 8 v poměru do 5. Věk 68 let. Děkuji!

To je velmi vysoký cholesterol. Ale co je nejdůležitější, úroveň lipidů - LDL, VLDL, HDL, Triglyceridy, aterogenní index.

Cílem léčby je normalizace aterogenního indexu.

Multi-travní bylinky, jetel, pampeliška Oves, gingko biloba, Pyrei, Lopuch, dioscorea, astragalus Existují ještě užitečnější a užitečné produkty, které mají Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny (ryby a rybí olej); produkty s jodem, česnekem, rostlinnými oleji, camelinou, olivovým olejem, ořechovým olejem, cedrovým olejem, olejem z pšeničných klíčků.

Při snižování cholesterolu je třeba začít s játry, kde se tvoří cholesterol, tenkého střeva, kde se vstřebává do krve; a tlustého střeva, kde je reverzní odsávání

Dávám vám krátký a efektivní systém:

1. Kreml klesá

5% roztok alkoholu jódu.

Pijte 10 kapek třikrát denně, po jídle, v 50,0 ml. mléko.Kurs- přesně 3 týdny, přestávka 2 týdny s kontrolou cholesterolu.

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, poté na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

3. Dieta. To je možná nejdůležitější věc, takže ji musíte pečlivě prostudovat a začít ji používat okamžitě.

Mezník-dieta Ortodoxní půst, ale tuk může být!))

ÚSPĚCHY a před komunikací!

15/18/18 Lina

Drahá Julie, mám poněkud neobvyklou otázku. Ne člověkem.

Můj starší pes začal prosakovat moč, testy ukázaly cystitidu a krystal. Ultrazvuk ukázal přítomnost písku a drobných kamenů (několik kusů) v moči největšího 0,5 cm. Na vzhled kamenů až do provedení analýz bude později. Cystitida léčená antibiotickou terapií. A já, podle vlastního uvážení, jsem jí začal dávat Hervu. Vzhledem k tomu, že jsem četl, že přispívá k narušení shody. Po třech týdnech inkontinence moči. Snížené, ale vůbec ne. Je jasné, že ten věk. V posledním týdnu kurzu před re-ultrazvukem jsem se rozhodl přidat list Lingonberry do Herve a z nějakého důvodu se moč změnil na tmavý a měl silný zápach. Zvýšil se také únik. Řekni mi, je normální, že se vlastnosti moči tolik změnily?

A rozhodl jsem se zastavit kurs na dva dny, abych zcela odstranil stopy bylin z těla, abych znovu získal moč.

Otázka je zcela přirozená!))

Temná moč v člověku i člověku - nebo je příliš koncentrovaná kvůli omezení pití; nebo zvýšený bilirubin, nebo se objevila krev (moč ve formě šupin).

Nejpravděpodobnější krev v důsledku traumatu kámen ureters.

Den před podáním moči a krve pro jaterní testy (bilirubin, alkalická membrána, AST), zrušte všechny bylinky a léky.

Myslím, že nyní je třeba dát ne sbírku, ale připravené prostředky - Canephron, nebo Cyston, Urolesan.

Podívejme se na testy! Čekám, drahá Lino.

04.04.18 Irina

Dobrý den! Ptám se rady, co bylinný čaj může pomoci rozpustit kámen ve žlučníku (průměr 1,4 cm).. Děkuji za odpověď.

Začínáme jako vždy životní styl a výživa:

1. Nastavte režim napájení a vody. Slova „pravidelný příjem potravy“ NENÍ prázdným zvukem, ale podmínkou pro stálý tok žluči do dvanáctníku. Když se krmí v různých časech, žluč stagnuje a sráží se, pak se zahušťuje a pak vápník vstupuje do sraženin.

Omezte se na omáčky z majonézy a strýce benzinu; nezneužívají máslo, nezahrnují pomazánky a pečivo.

Neměli byste pít čaj. nebo kompot, jmenovitě VODA, která je podle definice univerzálním rozpouštědlem (kapka opotřebovaná!).

Voda by měla být v blízkosti přírodní, jarní taveniny a ne méně než 1,0 litru denně.

1. Tinktura obyčejného Durishnika, obchodník nahvagie Adengostop.

Kapání 20 kapek v ranních a večerních porcích infuze bylin (velmi hořká a tak užitečná)

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, poté na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

3. Přidejte minerální vodu - Essentuki, Silver Key (Altai), Borjomi;

4. Zkuste rozpustný doplněk stravy.; nebo tradiční Ursofalk.

DOBRÉ LUCK a informujte mě vždy, když je to možné!

03/28/18 Ella

Kameny v žlučníku jsou ucpány 1/3 žluči. Koupil v obchodě firmy Bedrenets, kamenný olej a Mumiyo. Řekni mi, jak si vzít a pomůže s mou nemocí?

Omlouváme se, ale je to kamenný olej, který je kontraindikován pro cholelitiázu! Ani Mumiye nepomůže.

Připevněte další bylinky na Bedneren a vypijte alespoň 2 měsíce:

Kořeny: Bedlord Stonebird-1, Pyreya plíživý-2; podlaha Erva je vlněná) -1 des.l., přeslička-1, žezlo divoce (květiny a tráva) -1,5 ovoce Dogrose-2 Calendula droga-1

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, poté na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte 30 minut. Napětí horké, zmáčkněte, přidejte horkou vodu na 300,0 ml. a nalijte 7-8 kapek esenciálního oleje borovice.

Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

Doporučuji jít na stránky v sekci Otázky a odpovědi a zobrazit podobné pro 28. březen.

27/18/18 Denis

Dobré odpoledne, Julie Evgenievna. Byl jsem poučen o soudruhovi infuzí bylin Paul-fall.

Byl jsem diagnostikován kameny (oxaláty) v ledvinách, ne velké (po 4 ml). Soudruh měl také takový problém a podle něj přinesl s pomocí této trávy kameny.

Zároveň mi však lékař na recepci řekl, že tento typ kamene se bohužel nerozpouští.

Prosím, pomozte mi, je možné rozpustit oxaláty v ledvinách pomocí odvarů této byliny?

Opravdu, oxaláty jsou velmi ostré a těžko rozpustné kameny. Ale v přírodě je vše zajištěno.

1. Dodržujte dietu s oxalátem.

Minerální vody a vodní střediska Kislovodsk, Zheleznovodsk, Stříbrný klíč (Altaj) a pokud možno Karlovy Vary, Truskavets, Krainka. Pijte dostatek vody.

Ostré omezení zelenin a zeleniny obsahujících kyselinu šťavelovou - listové saláty, špenát, šťovík, rajčata, všechny citrusové plody. Omezte mléko a tvaroh, vyjměte čokoládu a všechny luštěniny Omezte maso, ryby, drůbež na 100,0 gramů denně, třikrát týdně. Jídla na obilí a mouku, zelí a květák, zelený hrášek, čočka, mrkev, tuřín, okurky, jablka.

2. Pijte více dobré vody (artesian, jaro, rozmrazená voda je vše na prodej, je důležité, že množství není menší než 1, 1,5 litru za den. NEPOUŽÍVEJTE čaj a jiné nápoje. Voda je hlavním rozpouštědlem!

-2 lžíce. Směs se míchá hodinu se 600,0 ml studené pitné vody, pak se převede do varu a po 5 minutách se nalije do termosky. Odpařte a sprej na noc. V dopoledních hodinách, kmen, squeeze, nahoru až 600,0 ml. Pijte:

-200,0 ml 3krát denně před jídlem, napůl horké! V každé části infuze odkapává 15-20 kapek tinktury Durnishnik obyčejné (Adenostop-v hotové formě). Adenostop odkapává 1 měsíc, vezme si přestávku 10 dní a pokračuje.

3.1. Třecí miska BAA. Pijte podle pokynů výrobce.

Přeji Vám úspěch a důvěru!

23/18/18 Tatyana

Dobrý den! Julia Evgenievna, opravdu doufám, že dostanu od vás doporučení, řekněte mi prosím, jaké bylinky budou ošetřeny? Jsem 61 let, váha 71 kg, výška 162 cm.

Mám heterogenní aterosklerotické plaky v karotických tepnách vlevo, jejich velikost je 30%, vpravo 60%. Mohou existovat bylinky, které mohou rozpouštět plaky? Od roku 2010, 9 let, užívám statiny první Liprimar 20 mg, nyní užívám Crestor 10 mg jednou denně denně. Moje biochemická analýza: ALT = 38,00 U / l; AST = 23,00 U / l; GGT = 38,00 U / l; Lipoprotein (a) = 0,31 g / l; Celkový cholesterol = 4,45 mmol / l; HDL = 1,35 mmol / l; LDL = 2,13 mmol / l; Triglyceridy = 2,57 mmol / l;

Obávám se také srdce - tachykardie, srdeční tep může být od 73 do 94 úderů / min. Přijměte Concor 5 mg.

Nedávno jsem provedl ultrazvuk štítné žlázy - řekl podezření na autoimunitní tyreoiditidu. Biochemická analýza: Anti-Tg = 9,5 IU / ml; Anti-TPO = 739,0 IU / ml; TTG = 7,69 mIU / L; T3 = 4,9 pmol / l; T4 = 10,8 pmol / l;

dyskineze žlučníku. Na cysty žlučníku velikost 17,1 x13 mm.

Podívejme se dobře na špatné. Díky statinům je vaše lipidové spektrum normální, nebo velmi blízké. Deska je pravo-hemodynamicky významná, to znamená, že může narušit průtok krve a je přijatelná. Plaky jsou však heterogenní, to znamená, že vyžadují stabilizaci, která není možná bez statinů.

Navíc zrušení statinů povede k lavinovému vzestupu lipidů s nízkou hustotou a cholesterolu. Proto nyní musíme udělat následující.

1. Pokračujte v přijímání Krestoru.

2. Okamžitě začněte užívat tyroxin v dávce, kterou Vám předepíše endokrinolog. Je to hypotyreóza, která zvyšuje riziko cerebrální cirkulace a srdečního infarktu.

3. Připojte sbírku bylinek a bylin k odstranění vápníku z cév.

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, poté na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz -2 měsíce.

3.1. Řepná šťáva obsahuje jód a zároveň podporuje srdce.

Pijte 50,0 ml., V malých doušcích, 2-3 krát denně. Kurz je 1,5 měsíce, přestávka 2 týdny a pokračování.

4. Roztok kaolinu.

Míchejte bílou hlínu v měkkém skle do konzistence kefíru. Vypijte 1 sklenici třikrát denně, průběh je nejméně 2 měsíce a opakujte ultrazvuk brachio-cefalic cév.

5. Vitaroln. Použijte olejový roztok, 30 kapek třikrát denně.

Společně postupně zlepšují stav cév.

Uveďte mě!

03.11.18 Khachatur

Dobrý den! Piju kořeny Althea, Devyasily, Pampelišky, Lopuchu a Chaga. Piju také tinkturu na Vodka Comfrey. Chtěl jsem vědět, jestli ta tráva pomůže Paulovi. Používám hodně bylin, příště vám napíšu, které bylinky používám. Ve stadiu 4 mám karcinom prostaty adenomu s MTS. Musím říct, že piju infuzi Aconitu. Děkuji

Dobrý den, drahý Khachatur!

Udělejme to - napište mi své recepty a podělte se o své úspěchy. Co se týče trávy, podlaha podlahy (Erva woolly) je dobrým diuretikem a šetří draslík v těle. Nahrazuje však vápník. Proto jej můžete přidat do sbírky, ale ne více než 1 des.l., a ne déle než 2 týdny.

Pak si vezměte přestávku po dobu 14 dnů a přidejte ji znovu, když retenci moči.

U kostních metastáz lze použít Moricone Root.

Hodně štěstí a zdraví!

18/07/18 Vasily

67 let Udělal ultrazvuk. V močovém měchýři ještě není narušen 1,2cm kámen. Řekni te.kaky sbírku bylin k pití, aby se rozpustil kámen. Urolog posílá k operaci.

Ano, můžete se pokusit zbavit se kamene. Ale pak musíte být připraveni na urgentní operaci! Kámen, který je narušen, může stát u ústí kanálu a blokovat průtok moči. Je to velmi bolestivé, především; a může vést k návratu moči v ledvinách.

Upřímně řečeno, myslím, že je lepší neriskovat a souhlasit s operací. Pokud si to opravdu chcete vyzkoušet, drahá Vasily, pak na vlastní nebezpečí a nebezpečí:

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, poté na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 des.l. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz je 2-3 měsíce.

Kořen madderu může poškodit vodu, moč a růžovou. To je normální.

Ve vaší stravě nyní omezit živočišné bílkoviny, kyselá zelenina, čokoláda, a pokusit se projít denně moči určit soli. Oxalát nejlépe rozpouští Durishnik; uráty jsou Ortosiphon a fosfáty jsou šílenější; všechny kameny jsou vystaveny travnímu podlahovému sexu (Erva woolly).

S upřímným přáním úspěchu a zdraví, Vasily, před komunikací!

02/25/18 Olga

Dobrý den! Po setkání nového roku jsem měl bolesti na levé straně. Obrátil jsem se na terapeuta, diagnostikoval xp pankreatitidu. byl ošetřen omeprazolem a ranitidinem. Uplynul. Nedávno šel na narozeninovou oslavu. Další den, opět bolest, těžkost na levé straně. Bolest je tupá, pak trochu ostré. Někdy projít, necítím. Večer začíná kňučet. Ne moc, ale nedávají na sebe zapomenout. V noci to nebolí, neublížím. Vyrobeno ultrazvukem: pravé ledviny-sucker-ka 20 mm, šálky do 14 mm. Wiz-Xia / Sin. cyst krát 10,5 x 13,0 s kalcinem ve zdi. Močový měchýř: v s.th. sedimentu. Závěr v / sin cyst s calc-ohm ve zdi D ledviny. Ledviny M / Litas. Uz Pr.hr pyelonefritida. rozměry žlučníku vzrostly o 86 * 23 mm, stěny jsou utěsněny, hladké. Hustota parenchymu se zvýšila. Diagnóza: diferenciální změny jaterního parenchymu a p / zel. Žlázy. Nárůst p je stejný. Krevní test: GRA 40,8, MPU 6,5,

PCT 0,190 lymfocytů 43, monocytů 1. rychlost sedimentace erytrocytů 20. analýza moči 2-4 bílých krvinek, erytrocytů 1-3, solí oxalátů +, sG> = 1,030,. ph5.5. dal směr v oblasti urologovi. Bolesti se objevují po jídle. Nebo když jsem dlouho nejedl, bojím se. Říká se, že musíte udělat pánevní ultrazvuk a kolonoskopii. Nápověda

A bojím se! Je hrozné, aby se nezachránil slinivku břišní, na které VŠECHNY trávení, syntéza inzulínu, stav střev, a s nimi naše imunita závisí! Játra jsou také spojena s pankreatem! Ledviny, které zajišťují čistotu vnitřního prostředí těla, jsou přetížené.

Začněte s přísnou dietou a okamžitě se ulevte! Úmyslně nemažím dietu, je nutné ji studovat na vlastní pěst a každý den a velmi dlouho ji uvádět do praxe. Ihned a úplně odstranit majonézu a hotové omáčky, smažená jídla, pomazánky, pečivo, omezit sůl a vypít více čisté vody. Napařujte nebo pečte jídlo.

Enzymy budou muset být nějakou dobu používány (Trifment v tabletách, nebo Pancreatin v prášcích) a sběr bylin. V tomto případě je kontraindikován i příjem lehkého alkoholu:

1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 1,5-2 měsíce.

2. Hofitol. Pijte podle návodu po dobu 3 týdnů.

Sledujte 3 cysty pomocí ultrazvuku ledviny každých 6-8 měsíců.

Nedoporučoval bych kolonoskopii, ale musíte darovat fekální krev.