Kdo vzal fosfor a trinephron z infekce v moči během těhotenství? Potřebujete recenze.

Infekce

Dívky, které užívaly fosfor a trinefron před infekcemi v moči během těhotenství (mám 21 týdnů)? Lékař předepsal, od trinephronu, po prvním dni užívání mých vedlejších účinků (žaludeční nevolnost a specificky) trval den, teď je všechno pryč, ale pokračuji v užívání trinefronu, protože tři testy na moči ukázaly infekci, ale obávám se, že budou mít následky, jak se objeví na dítěti. Co řekneš?

Publikováno dne 7. dubna 2015, 09:55

10 komentářů

Anna12 7. dubna 2015 10:03

Priymala Monural (fosfor) a kanephron (abo nefrokea). Monural pro mening slabého léku měl podkopat dávku. Převedeno normálně. Ale yak říkal, že to není všechno, co může pomoci cetriaxonu, takže je možné, že se neprojevíte.
Monument je pravděpodobně nejkrásnější pro změnu fosforu ve dvou vysokých dávkách pro dávku a ne ve všech lékárnách.

Roltmo 7. dubna 2015, 10:18

viděl monural a kanefron, jsou dražší, ale účinnější a bezpečnější. je třeba léčit nutně. udělat brusinkovou šťávu.

Hellcat1 7. dubna 2015, 12:12

trinefron je stejný kanefron, jen náš a během těhotenství to může

Anna12 7. dubna 2015, 12:17

Chraste na základě bratrství abo nefrokea abo cannephron. Smysl trinephron Maluvato chce podobný sklad.

Roltmo 7. dubna 2015, 14:01

je špatný nepomohl mi

Ozornaya 7. dubna 2015, 16:00

Viděl, a na začátku těhotenství a ve třetím trimestru, protože tam byly bakterie v moči taky.

Musetto 8. dubna 2015, 02:05

Fosfor vzal, nyní kurz cannephron 10 dnů.

Anna12 8. dubna 2015 10:55

smyslu od 10 dnů. Vaše první primáti mіnіmum mіsyats, av іdealі všechny vagіtnіst.

oksik111 8. dubna 2015 10:10

10 dnů. a lékař mi řekl, že kanefron (nebo náš analog Charkov, Trinefron) bude trvat tři týdny, dvě kapsle 3x denně. Zdá se mi to trochu moc, protože instrukce jsou psány třikrát denně a ne den? Nerozumím těmto lékařům))))

Katrinel 24. května 2015, 12:49

Pyelonefritida v remisi, nějaký písek v ledvinách. Estesno bylo předepsáno spoustu léků na podporu ledvin. Ledviny jsou obecně velmi důležité, děvčata. Po devíti měsících jsem si uvědomil, že když jsou bílkoviny v moči konstantní, moje nohy jsou jako polštářky pro otoky a předklampsii. Brr Od 9. týdne těhotenství jsem začal pít canephron, 3 krát 2 tablety. Tohle je tráva! Je třeba hodně pít a dlouho pomáhat. Pak přešla k trinephronu, analogu canephronu, ale jen zřídka. Viděl jsem stejné dávkování. Na 8 měsíců, další artyčok závislý. To vše je homeopatie, žádná škoda, ale také zvláštní výhody. Při jiné příležitosti budu stále pít všechno, znát své vlastní vlastnosti organismu. A užíváte léky, musíte podporovat tělo. Mimochodem, je nepravděpodobné, že by trinefron pocházel z infekce, jen to vezme zátěž z ledvin, takže je pro ně jednodušší.

Canephron nebo Trinefron

Trinefron je domácí analoga Canephron. Ale lékárník v lékárně řekl, že se jedná o analog, samozřejmě, kompozice je stejná, ale rozdíl je ve výrobních technikách. A že Kanefron je nepochybně lepší.
Dívky, myslíte si, že má smysl přeplatit za německé léky, pokud je složení stejné?

Nakupujte lepší brusinky a připravte si ovocné nápoje))

Kanefron viděl v první B-on mi pomohl jen ke konci-zřejmě má kumulativní účinek. a pak 300 g brusinek rozemletých v mixéru, nalijeme litr vroucí vody nebo tak a cukr podle chuti, rozpuštěný, zředěný dalším litrem a půl studené vody. trochu a viděl. Je to kyselé, ale také diuretikum a vitamin C v něm hodně. Mohlo by to být také jako brusinky, ale je těžší najít zde, ještě jsem to nesnažil.

Drog Health Trinefron - recenze

Jak zmírnit bolest ledvin během těhotenství a kojení. Trinefron - váš zázračný asistent

Rozhodl jsem se napsat tuto recenzi, protože před 4 dny jsem hledal celý internet při hledání, jak odstranit bolest ledvin během kojení.

Obrátil se k doktorovi a jmenoval mě "Trinefron".

Nyní je pro mě velmi důležité, aby droga nepoškodila dítě. Proto tento lék, po přečtení skladu, byl již potěšen.

Ve svém skladu má

Zlatá řezačka, rozmarýnové listy, kořeny lyubystoku

Koupil jsem si pilulky, protože lék obsahuje alkohol.

Tabletu je nutné aplikovat třikrát denně.

Za pouhé 2 dny bez antibiotik jsem se cítila ulevená. Ale zároveň stojí za to nezapomenout na dietu.

Pro sebe jsem udělal více čaje s brusinkami a vypil 3krát denně.

Canephron během těhotenství - recenze

Negativní recenze

Zřejmě mám jediné negativní levice. Určeno takhle. Testy byly dobré. Pila jsem, příští večer byla moč s krví. Běžel do nemocnice. Poslali mě k analýze. Takže tam jsou červené krvinky. Poslal na ultrazvuk genitourinárního systému. Je to v pořádku. Předává všechny analýzy, které se dějí pouze močí. Je to v pořádku. Pak se kvůli experimentu znovu pila, opět s krví. Už ne.

Okamžitě proveďte rezervaci - nejsem lékař. Když jsem měl v těhotenství uretritidu (8. týden), gynekolog doporučil I cannephron n. Podle instrukcí neexistují žádné kontraindikace pro těhotné ženy. Během dne jsem vypila doporučenou dávku. Poté, co jsem poprvé v celém svém těhotenství, jsem měl nahnědlý výtok. Byl jsem vyděšený. A zažil jsem nejsilnější šok, když jsem se dozvěděl, že všechny tři složky canephronu mají abortivní účinek. Nechápu, proč tyto informace nejsou v návodu?

Jsem přesvědčen - KAFENRONN JE KONTRAINDIKOVANÝ PŘI PREGNANCI!

Zde je paradox našeho léku: pro lékaře je důležitější předepsat pacientovi dražší léky, i když nepomáhají. Hlavní věc: napsal a drahé!

To se mi opravdu nelíbí, protože pravidelně doplňuji "prasátko" hloupých, ale drahých léků. A kanefron - jeden z nich.

Mohu jen popsat své zkušenosti s užíváním této drogy, konkrétně z mé nemoci, takže kdyby vám pomohl z něčeho jiného, ​​neměli byste házet pantofle.

Tak jsem byl na podstatnou dobu předepsán tento lék z otoků těhotných žen. Důrazně doporučujeme vypít kurs, pozornost, nejméně 3 týdny! T na tento nástroj má kumulativní účinek. Droga je založena na bylinách, takže "škoda nepřinese," a skutečnost, že je zcela neúčinná, nikdo varoval!

Nyní pojďme spočítat spotřebu a náklady na lék s ACCUMULATIVE efekt: balíček 60 tablet stojí asi 400 rublů. V den, musíte vzít 3 krát 2 tablety, to znamená, 6 tablet denně! To je 10 dní! Počítáme s průměrným denním ukazatelem měsíce (30, 4) a zjistíme, že za 180 tablet (tzn. Tolik pijeme za měsíc) platíme asi 1 200 rublů (píšu přibližně, tuny do cen v různých lékárnách se liší a lék je vzácný, ale předepsáno v různých poměrech, což snižuje počet přijímacích hodin). Je to příliš drahé na lék, který má kumulativní účinek?

A vzhledem k tomu, že po dobu 3 týdnů mi nepomohl. Je to jen razvodilovo za peníze. Mimochodem, tento lék mi nepomohl, a to nejen s otokem, proto - cena za to nestojí!

Úplně hloupý lék na otoky u těhotných žen

Na konci dalšího těhotenství jsem měl edém a lékař mi předepsal lék proti edému "Canephron N".

Droga není levná, koupila jsem si ji - přečetla jsem si návod - všechno se zdá být na rostlinných surovinách, ale stále buďte opatrní při těhotenství (mnoho farmaceutických společností je zajištěno s nedostatkem klinických údajů)

Začala užívat jako lékař předepsaný - 2 tablety 3x denně. Viděl jsem více než týden, dokud jsem si neuvědomil, že mi tento nástroj vůbec nepomůže! Nebyly zjištěny žádné škody ani vedlejší účinky, ale očekával se také účinek.

Pak jsem zavěsil bylinný přípravek Brusniver, který je třeba vařit. Z nějakého důvodu jsem si na něj zprvu nepamatovala - spoléhala jsem na účinnost canephronu. A teprve pak začal opuch ustupovat.

Pak jsem přestal pít "Cannephron" obecně a začal pít jen Brusniver a otok ustupoval. Pro sebe jsem dospěl k závěru, že "Kanefron", který pije nebo pije - žádný účinek.

Stejně jako mnoho dalších jsem si během těhotenství vzala lék kanefron. Když jsem je poprvé začal pít, když mě nezkušený ultrazvukový lékař nechal na pyelonefritidu. Později se ukázalo, že přirozené útvary v ledvinách považují za známky zánětu. Přirozeně, Canephron mě nevyléčil z takového "zánětu".

O něco později se v mém těle objevila keton a glukóza, která mě až do konce těhotenství nevypustila. Posadil jsem se na nejpřísnější dietu, odstranil sacharidy, protože testy ukázaly, že ketony se objevují přesně po jídle, například bramborová kaše. Nevím proč, protože ketony v moči jsou známkou metabolismu lipidů. S pomocí testovacích proužků jsem si však vybral dietu.

Nebyl jsem diagnostikován s diabetem, dokonce i cukr test ukázal uprostřed normy.

A pak na hromadu a edém předjel v 30. týdnu těhotenství. Začal jsem s nimi bojovat s pomocí stejného cannephronu. Koupil jsem váhy a začal se pravidelně vážit, abych změřil množství vody, které jsem vzal, snažil jsem se pít příliš mnoho, ale otok neodcházel.

Úplně kanefron mi nepomohl. Už jsem se bála, že mi bude předepsána nějaká vážnější léčba. Nevytvářejí vtipy s edémy, jsou velmi škodlivé pro dítě, a to nejen nohy a paže, ale také vnitřní orgány mateřského těla.

Naštěstí mi pomohl Brusniver. Viděl jsem to bez fanatismu a otoku. A pak jsem přemýšlel o kanefronu, že je to nesmysl pro velké peníze. Zdálo se mi, že tento lék je jen typem placeba - pomohl nebo odešel sám - nerozuměl jsem.

Nemůžu napsat recenzi na tento lék, jen proto, že gynekologové neznají složení Canephron. Složení travního koryta. Na jeho použití: "Kontraindikace platí pro těhotné ženy, protože tato bylina má abortální účinek. Ale po porodu pomáhá hodně zvládat krvácení z dělohy."

Proto jsem byl velmi rád, když moje dcera přišla z urologa, řekl, že se jí zeptal: "poradil jí gynekolog, aby měl cannephron?" Slyšíme, že "v žádném případě," jen sedmikráska. brusinky, divoká růže.

Ale s křečemi v ledvinách během menstruace, to opravdu dobře pomáhá - odstraňuje sůl, čištění ledvin. Ale je zde upravený škrob, mastek a mnoho dalšího. není moc dobrý. Tablety jsou malé - kolik trávy?

Byl jsem mu přidělen na 35 týdnů těhotenství. Po třech dnech užívání začal mírný otok, ačkoli předtím nebyl vůbec vůbec. Bolest v dolní části zad začala a v moči se objevily červené krvinky, které tam také nebyly. Sám chápu ten druh nesmyslů: objevily se všechny tyto příznaky, které měl kananfron zacházet.

Když těhotná žena šla, těhotenství nejprve pokračovalo normálně, ale pak jsem se potýkal s takovým problémem, jako mnoho matek, to je s edémem. Začal jsem strašně rychle přibírat na váze, i když jsem nepochopil, co se děje, protože jsem jedl mírně, moc jsem nepil, moc mi bylo řečeno, že pokud opravdu chcete jíst, pak budete potřebovat trochu všeho tak, aby porod dobře šel a aby dítě nešlo byl velký. Ale to je místo, odkud pocházel otok, bez vodítka, a když jsem získal další kila, doktor mi připisoval Canephron.

Připisoval mi pilulky, i když říkal, že tam jsou kapky, ale v mém případě je lepší pít pilulky. Viděl jsem Kanefrona přesně podle instrukcí, ale nezdá se, že by mi pomohl, je to dobře, že o měsíc později jsem porodila můj zázrak, takže jsem ho dlouho nepila. Myslím, že Kanefron hodně pomáhá, ale za mnou jsem nic neviděl a neměl jsem od něj žádný účinek.

Mimochodem, a moje přítelkyně byla jmenována, efekt je také nulový. Samotné pilulky jsou malé, ale ne chutné a rychle jsem je spolkl, abych necítil chuť.

Neutrální recenze

  • bezpečné
  • během těhotenství
  • pomáhá při otocích
  • rostlinné kompozice
  • jsou zde alergické reakce
  • pomáhá okamžitě

Seznámil jsem se s bylinným přípravkem "Canephron" během těhotenství, když ve třetím trimestru mě začal znát výrazný edém. Zpočátku se objevovaly jen večer a jen v kotnících. Postupem času se otoky zvedly výš a výš, a po chvíli se začaly zvětšovat žaludek a ruce a během noci otok nešel dolů a ani ráno jsem nemohl správně obléct boty a nohy mi nedovolily odpočívat. Pak jsem si vzal "Canephron" kapkami, bylo to pro mě pohodlnější a složení tabletového obalu bylo poněkud trapné, nechtěl jsem otrávit dítě složkami neznámého původu...

Na oddělení jsem začal s přípravou na porod s pilulkami "No-shpa" a svíčkami s belladonou a také dával prášky "Canephron", které jsem včas vyměnil za řešení.

Lékaři důrazně doporučují užívat Canephron, argumentujíce tím, že by bylo jednodušší porodit bez opuchu, stejně jako zotavit se v období po porodu, řešení, které jsem právě skončil těsně před hospitalizací, tak jsem se rozhodl pilulky odmítnout. Nakonec se ukázalo, že v den, kdy jsem si vzal několik takových tablet různých denominací, jsem si vzal pár hrstek...

lék v tabletách má rostlinnou kompozici a lze je dobře označit za bezpečné, ne-li podezřelé složky ve složení jasně oranžové skořápky. Na druhé straně, léčivo v roztoku obsahuje ve svém složení alkohol, což není také užitečné, zejména pro dítě, i když je dávka alkoholu zanedbatelná. Ale očividně, obecná atmosféra nemocnice a únava z těhotenství mě staví do poslušného užívání všeho, co je tam dáno. Navíc, v posledních dnech, edema stal se tak výrazný, že jsem nemohl dát na žádné boty, s výjimkou slaps.

... Pokud vezmeme v úvahu, že v balení je 60 tablet, pak jednoduchými výpočty vypočítáme, že celý balíček je dostačující na 10 dní, průběh léčby je obvykle nejméně dva týdny, to znamená, že k pití je třeba nejméně dva balíčky. Byl jsem poněkud překvapen, že tento lék je vydáván v nemocnici, protože to není levné.

Nepodařilo se mi vyhodnotit účinnost léku na několik dní v porodnici, protože Canephron nezačne okamžitě jednat. Šel jsem k porodu s otokem, i když to může být méně výrazné. Ve větší míře jsem lék hodnotil již v období po porodu, kdy přetrvával edém v nohou. Kromě toho, ostré hormonální úpravy v těle také přispěly k retenci tekutin. Váha navzdory porodu se téměř nesnížila.

Edemas po týdnu zcela zmizel a hmotnost se snížila o několik kilogramů. Přirozeně, pokud je edém způsoben závažnějšími příčinami spojenými s onemocněním srdce nebo ledvin, nebude Canephron tak účinný. Zde jsou potřeba serióznější přípravky, stejně jako v případě infekčních a zánětlivých onemocnění močových cest, kdy je kromě "Canephron" nutné použití antibakteriálních léčiv a jeho protizánětlivý a antiseptický účinek lze použít pouze jako součást komplexní terapie.

Obecně platí, že užívání léku "Canephron" v řešení a v tabletách jsem měl jen pozitivní dojem, ale nemohu považovat tento lék ideální, protože složení obou forem způsobuje mnoho otázek, řešení má omezení použití a vážné problémy na vlastní pěst se zdravím tohoto léku nevyřeší. Pouze jako součást komplexní terapie, nebo jako preventivní opatření. Nespornou výhodou je možnost jeho použití během těhotenství a kojení, zatímco většina léků, které mají stejný účinek jako Canephron, je zakázáno používat.

  • Efekt musí dlouho čekat.

Dobré po celý den.

Na začátku těhotenství jsem se setkal s Canephronem.

Byl jsem přidělen jeho lékařem, protože jsem měl neustále špatné testy. Lékaři říkali, že jsou problémy s ledvinami, jinak by testy nebyly tak špatné. Lék je zcela bylinný, takže jej lze užívat během těhotenství. Byl jsem předepsán, abych si ho vzal podle pokynů.

Dvě tablety třikrát denně. Po zahájení léčby nedošlo k žádnému zlepšení, jen někde po třetím kurzu doktor řekl, že testy se trochu zlepšily, ale jen málo, a já je musím pokračovat.

Teď jsem si krátkou přestávku, protože bolesti v žaludku se objevily v důsledku použití různých léků. Ale po chvíli je plánuji znovu začít.

Vliv čekání na dlouhou dobu.

Dnes budu psát o drogě "Canephron", známost, se kterou se v mém životě konal před několika lety, a já jsem ji několikrát použil.

Ve svém druhém těhotenství, někde uprostřed období, lékař našel špatné testy a propustil Canephron v kombinaci s Monural a ledvinovým čajem. Řezal jsem je, zbavil se nepohodlí a urologických problémů, analýzy se vrátily do normálu. Ale po porodu se vrátilo „všechno“ a nechtěli být propuštěni, dali si chronickou pyelonefritidu.

Proto se účinnost tohoto léku odhaduje na 50%. To určitě zmírňuje příznaky, ale problém nevyřeší vůbec. Budu vás také informovat, že moje tchýně se svým psem podařilo tento lék úspěšně zvládnout.

Vím, že lék je vyroben z rostlinných surovin, ale nakonec je složení dlouhé a to je chemie. Hlasování pro tento lék jen proto, že jej mohou používat těhotné a kojící ženy, má dlouhou životnost - 3 roky (jsem si tu obal vytáhl, polovina z toho zůstala, já bych měl dost na další kurz).

Obecně se postarejte o své zdraví! Naslouchejte doporučením lékařů, ale nezapomeňte, že naše zdraví je v našich rukou!

Děkuji za pozornost! Až do nových recenzí a komentářů!

Někdy to pomáhá, někdy ne a drahý.

Během těhotenství se bílkovina začala projevovat v analýze moči, proto mi gynekolog nařídil, abych brala Canephrona neustále. Je to diuretikum rostlinného původu. Vzal jsem to několik měsíců, ale zpočátku jsem měl cystitidu a během těhotenství to komplikovalo pyelonefritida, takže Canephron mě nezachránil, dal systém s antibiotiky.

Pro mě je tedy Kagefron drahý jako diuretikum, zdánlivě na první pohled dvě stě rublů s něčím levným a trvá jen dva týdny.

Již po těhotenství byly v moči nalezeny soli a později se mohou proměnit v kameny. Pak urolog předepsal Canephron, vysvětlující, že myje sůl z ledvin.

Během těhotenství, gynekologa se nelíbila mé výsledky testu moči a byl také poslán do mé ledviny ultrazvuk, který ukázal soli diathesis. Terapeut předepsal pilulky "Kanefron - N", po kterých se mé testy zlepšily. Ještě předtím mě to neobtěžovalo, ale uklidnit řez, i když jsem na něj někdy zapomněl. Kromě toho jsem také pil čaj z boků a držel sůl dietu. Mimochodem, chci poznamenat, že byste se neměli nechat unést šípkem - to ovlivňuje srdce při dlouhodobém užívání.

Tablety a pak nebyly levné, a nyní jejich cena je asi 140 UAH., výrobce - Německo. Tablety chutnají příjemně sladce, obvykle je spolknu. Ve složení prášku ze sušených bylin, nákup, že v obvyklé suché podobě bude mnohem levnější, dobře, to je z hlediska účinnosti.

Tento lék je předepsán pro dospělé a děti od 6 let, stejně jako těhotné a kojící, to znamená, že lék je docela bezpečný.

Osobně jsem po užití těchto tablet měl pozitivní trend, takže je považuji za efektivní, ale můžete najít levnější protějšek.

Pozitivní hodnocení

Byl jsem jmenován, jmenován, ignorován, nyní 39 týdnů. poslední test moči se stal špatným, dobře, myslím, že jsem pít, to opravdu pomáhá odstranit tekutinu z těla, to znamená, že pomáhá ledviny pracovat, tím více je to čistě na bylinkách, ne škodlivé.

Dobrý lék, také jsem viděl - všechny mé životní problémy s ledvinami, a během těhotenství se všechno stalo velmi akutní - to je jediná, která může být během těhotenství opilá téměř bezpečně

Dobrý den všichni! Kanefron opravdu cool věci pomáhá. Mám problémy s ledvinami po celou dobu, jsem těhotná, prošel testy, výsledkem jsou bakterie v moči. Můj gynekolog okamžitě zazněl alarm, napsal mi canephron a několik dalších bylinek k pití. Konzultoval jsem se s mým nefrologem a ona opravdu řekla, že cannephron je neškodný, že je to možné během těhotenství, jen musíte během léčby pít hodně tekutin. A plevel na cokoliv. Strávil jsem na pití 20 dní - výsledek je dobrý. Analyzuje vhodnost. Uplynulo pouze 5 týdnů a opět stejný problém - bakterie, leukocyty.. Můj doktor je opět v panice: = -O: Předepsal jsem to znovu. Budu pít, ale co mám dělat.

  • během těhotenství
  • bylinné
  • pomáhá při otocích
  • efektivní

Chtěl bych se podělit o recenzi takové populární drogy jako Canephron, kterou jsem používal během těhotenství.

Syn se narodil v září, proto poslední měsíce byly v letním vedru. Obecně, to bylo samozřejmě výhodné, protože jsem se nemusel obtěžovat se zimním oblečením pro břicho, utekl v moderních těhotných sundresses, legíny a tuniky) Ale to není o tom. Teplo - to znamená, že chcete hodně pít. Obecně platí, že používám vodu)) Plus, objem krve u těhotných žen téměř zdvojnásobí, neustále horké, můj chudý manžel, že léto - jsem zapnul klimatizaci na celý den a užil si to, a on téměř seděl v svetrech. Viděl jsem, viděl, viděl. Viděl jsem jen vodu, kvas, kompoty.

Otok v nohou se stal přirozeným důsledkem. Nezemřel jsem, ale vyrušili mě. Být na dovolené doma, snažil jsem se ležet více, s nohama na pódiu. Ale před vyhláškou bylo nutné jít do práce dva týdny. Byl to cín! Nohy už na večeři naběhly! Naštěstí, tok zákazníků byl slabý a já jsem mohl položit nohy na židli na straně pracovní plochy, a když jsem slyšel, jak se otevírají přední dveře, tak bych to snížil.

Gynekolog se nicméně rozhodl, že něco musí udělat a Kanefron mě napsal. Protože dogrose a ležící vzhůru nohama trochu pomohly. Tento lék je předepsán pro infekce a zánět ledvin a močového měchýře. To znamená, že mi byl také ukázán, protože edém je důsledkem problémů s prací ledvin.

Canephron jak vzít:

Zde začíná zábava. Mnoho těhotných žen se bojí ohně všech drog na světě a dává přednost tomu, aby se zbavili svého zdraví a zdraví dítěte jen proto, aby „nepili chemik lékárny“. Myslím, že je to hustota. Ale ať už je to tak, neustále vidím na fórech otázky jako "gynekolog předepsaný canephron, říká, že je třeba vypít 2 tablety třikrát denně, ale obávám se, že tento tablet je vhodný na pití nebo na 1 den denně. ? ".

V takových případech je lepší se ihned poradit se svým gynekologem a je lepší jednoduše si prostudovat kompozici. TAK-TO. Jen bylinky a všechno, přírodní složení. A musíte vzít Kanefron přesně tak, jak je napsáno v návodu! Jedná se o malé oranžové tablety, není problém polykat a pít.

Je to tak, že se můžete trochu protáhnout a ušetřit. Například, já jsem pil v prvním týdnu, protože by měly být 2 tablety 3 krát denně, to znamená, 6 tablet denně a pil tak 42 kusů. Pak se přestěhovala na 1 tabletu 3x denně, to je 3 krát denně, vypila další 21. A třetí týden je stejný. Obecně platí, že jsem poprvé koupil plný balíček, pak jsem si koupil ještě jednu desku.

Měl jsem dost hlavy s tímto kurzem. Účinek byl zaznamenán do konce prvního týdne - edém se stále objevoval, ale méně a méně. Do konce druhé, téměř zmizely, objevil se až po dlouhé procházce, nebo když pili sodu, jedli slané. Do konce třetího týdne se otok prakticky přestal obtěžovat. Čtvrtý týden strávený na pití, abych tak řekl, upevnil výsledek.

Doporučuji kanefron během těhotenství, hodně pomohlo s otokem. Nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky. Diuretický účinek byl, ale mírný, neběhl jsem na záchod každou půlhodinu a mohl jsem bezpečně jít do práce.

Nižší rating kvůli nadsazeným cenám. Lék na obyčejných bylinkách je příliš drahý. Chápu, že byl vyroben v Německu a musím zaplatit za všechny náklady na přepravu a obecně za jméno výrobce, ale přesto.

Byl jsem předepsán canephron, gynekolog říkal, že to může být opilý nepřetržitě, dokonce až do narození. Samozřejmě, že nebudu pít canephron dva měsíce v řadě - samotné ledviny by nemohly pracovat později.

Dávkování - dle instrukcí. Dvě tablety třikrát denně.

Nejdřív jsem vypila jednu desku canephronu, dvakrát denně vypila 1 tabel, dvakrát týdně mi pomohla doslova, pak začal znovu otok. Koupil jsem si celé balení, pět dní jsem viděl 2 tablety 3x denně, pak 1 stůl 3x denně. Pomohlo to velmi dobře, za měsíc už uplynulo - poo-pah-pah.

Ale zároveň jsem spal každou noc s nohama na polštářích)))))

Slyšel jsem, že během těhotenství je často problém cystitidy. Tak jsem se s tím setkal v 12. týdnu. Při močení se objevil pocit pálení a bolesti, běžel na záchod téměř každou půlhodinu. Obrátila se k lékaři, předala mi N. Canephron, začala ji brát a druhý den se cítila ulevená. Vzal jsem pilulku na dva týdny, teď nejsou žádné příznaky. Bylo příjemně překvapeno, že lék nedává vedlejší účinky, protože se skládá z přírodních surovin. Doporučuji.

  • Canephron s bezpečným složením
  • Můžete dokonce těhotná a kojit.
  • Nenašel jsem minusy, všechno bylo v pořádku.

Dobrý den, neužil jsem se k jejich použití, ale. Měla jsem nádherné období, otěhotněla a všechno bylo v pořádku. Před dalším vyšetřením lékař poslal na testy a našel bílkoviny v moči, což není dobré (((

Tehdy jsem byl jmenován Kanefronem. Samozřejmě jsem se bála pít prášky, myslela jsem si, jak to ovlivní dítě, přečetla jsem spoustu informací, a přesto jsem se rozhodla, že odpovědi jsou jen pozitivní)) Necítila jsem se z nich nemocně. Nakonec, po opilém kurzu jsem měl všechno pryč))) Dívky doporučuji, abyste všichni užívali Canephron, pokud jsou problémy pro ženy, nebojte se. Jeho složení je naprosto bezpečné. P. S Všechno dobré zdraví a pozitivní postoj)))))

Mám nemocné ledviny - ICD na obou stranách a chronické. intersticiální nefritida, jsem registrován ledvinami u velmi dobrého nefrologa, kterého jsem dlouho hledal a důvěřoval, takže mi předepsal 2 cannephrony 3x denně (6 tablet denně) během těhotenství bez přerušení. G. potvrdil jeho jmenování, takže pijeme. Dosud nejsou žádné problémy s ledvinami (t-t), nedochází k edému (nyní 26 týdnů).

Trinefron-Zdraví

Kapky ústní 50 ml a 100 ml v lahvích se zátkou-kapátko číslo 1

100 g kapek obsahuje tekutý extrakt (1:16) z léčivých rostlinných materiálů: bylinná centaury, rozmarýnové léčivé listy, zákusek léčivého kořene (1: 1: 1) - 29 g

Skladujte při teplotě 15 až 25 ° C. Doba použitelnosti - 3 roky.

Trinefron je bylinný přípravek, který podporuje protizánětlivé působení a eliminuje křeč vrstvy hladkého svalstva močových cest; což je diuretikum, vazodilatační a antibakteriální činidlo. Pod vlivem Trinefronu se zvyšuje vylučování solí kyseliny močové a kyselost moči, lék brání tvorbě a růstu močové trubice v močovém traktu a zabraňuje růstu bakterií. Kyselina rosmarinová inhibuje uvolňování zánětlivých mediátorů, což vede k přetrvávajícímu protizánětlivému účinku. Všechny bylinné složky, které tvoří lék, obsahují látky, které přispívají k širokému antimikrobiálnímu účinku. Vzhledem k vlivu na tubulární a glomerulární systém ledvin vede Trinefron ke snížení proteinového vylučování během proteinurie.

Trinephron se používá k léčbě (jak hlavního léku, tak i jako součást komplexní terapie) pacientů trpících chronickými a akutními formami onemocnění močového měchýře a ledvin infekční etiologie (cystitida, pyelonefritida); při chronických formách neinfekčních onemocnění ledvin (intersticiální nefritida a glomerulonefritida); jako prevence tvorby močových kamenů, včetně případů po odstranění močových kamenů chirurgicky. Kapky Trinefronu lze doporučit těhotným ženám, pokud je to indikováno.

Droga se užívá orálně. U dětí je požadovaný počet kapek bezprostředně před užitím rozpuštěn v malém množství čaje, džusu nebo vody a dospělí pacienti mohou Trinefron kapky neředit. Trvání léčby a dávkování stanoví lékař. Doporučuje se užívat jednu dávku 3krát denně. Jedna dávka pro dospělé pacienty je obvykle 50 kapek. Jednorázová dávka pro děti od 6 let - 25 kapek, pro děti 1-5 let -15 kapek Po vymizení akutních symptomů onemocnění se doporučuje pokračovat v užívání přípravku Trinefron po dobu 4-6 týdnů, aby se zabránilo recidivě.

Případy předávkování nejsou známy.

Trinefron se používá v průběhu těhotenství nebo kojení při dodržení doporučení pro použití.

V případě přecitlivělosti na složky léčiva Trinefron se mohou vyskytnout alergické reakce, jako jsou vyrážky, kopřivka, svědění, návaly horka a poruchy gastrointestinálního traktu (nevolnost, zvracení, průjem).

Trinefron je kontraindikován v případě přecitlivělosti na složky léčiva, peptického vředu v akutním stadiu, v monoterapii v případech zhoršené funkce ledvin, při diuretické léčbě edému způsobené srdečním nebo renálním selháním.

Během léčby přípravkem Trinephron se doporučuje konzumovat velké množství tekutiny.

Během skladování může dojít k mírnému zákalu nebo srážení, které neovlivňuje účinek léčiva.

Lék se nedoporučuje pro děti do 1 roku.

Níže jsou uvedena léčiva se stejnou hladinou ATC kódu 3 nebo 4 nebo stejná farmakoterapeutická skupina.
Před výměnou léku za analogový přípravek se poraďte se svým lékařem!

  • G: Přípravky ovlivňující urogenitální systém a pohlavní hormony
  • G04: Přípravky pro léčbu urologických onemocnění
  • G04B: Jiná léčiva k léčbě urologických onemocnění (včetně antispasmodik)
  • G04BX: Jiné urologické léky
  • Apiprost: cena, instrukce
  • Aflazin: cena, instrukce
  • Vitaprost: cena, instrukce
  • Highlander ptačí trávy: cena, instrukce
  • Canephron: cena, instrukce
  • Nephrofit: cena, instrukce
  • Urolesan: cena, instrukce
  • Kataria: cena, instrukce
  • Uro-Vaksom: cena, instrukce
  • Uroksin: cena, instrukce
  • Červený kořen: cena, instrukce
  • Lespenfril: cena, instrukce
  • Lespefril: cena, instrukce
  • Prostanorm: cena, instrukce
  • Speman: cena, instrukce
  • Tribestan: cena, instrukce
  • Fiturolit: cena, instrukce
  • Prilidzhi: cena, instrukce
  • Prostex: cena, instrukce
  • Výdrž: cena, instrukce
  • Fitocystol: cena, instrukce
  • Cystourur: cena, instrukce

Pokyny pro použití, složení, vedlejší účinky a další podrobné informace na této stránce pro usnadnění vnímání jsou uvedeny ve volném překladu instrukcí oficiálního výrobce. Tento materiál je pouze orientační. Nevyrábíme ani neprodáváme drogy. Pamatujte: potřebu léku, metody a dávky určuje pouze lékař. Vlastní léky mohou být nebezpečné pro vaše zdraví!

Dobrá příprava zeleniny

Možná, že takové onemocnění, jako je cystitis čelí mnoho. Tento pocit rozhodně není příjemný a v žádném případě ho nelze spustit. Protože následky nemusí být velmi dobré.

Osobně jsem spasen výhradně Trinefronem.

Za prvé, tyto kapsle jsou zcela bylinné. A nenese žádnou újmu na těle.

Balení 60 tobolek, tj. Šest destiček. Balení to stojí 130 hřiven. To je každý talíř, v průměru se ukáže jen nad 20 hřivny.

Oranžové kapsle v želatinové skořápce.

Vezměte je dovnitř, s malým množstvím vody. Současně však užívejte Trinefron v průběhu dne a potřebujete pít dostatek tekutin.
Můžete je užívat, bez ohledu na jídlo, dvě kapsle třikrát denně. Tyto tablety mohou užívat i děti, ale pouze šestileté a ne dvě, ale jedna tobolka třikrát denně.

Už po prvním příjmu kapslí dobře uvolňují křeče, zmírňují záněty a jsou mnohem snazší.
Hlavní věc je pít celý průběh těchto kapslí, a ne přestat pít je, jakmile to stane se pro vás jednodušší.
Současně mi lékař předepsal antibiotikum, pak to pomohlo ještě lépe.

Obecně jsou tyto kapsle velmi dobré, účinné a účinné.
To je způsob, jak ukrajinské ekvivalent dovážené drogy Canephron. Účinek je stejný a jejich ceny jsou několikrát nižší.

Proto, pokud jste se potýkají s cystitidou, můžete bezpečně vzít tento lék. Můžu to s důvěrou doporučit, po prvním dni užívání těchto tobolek budete cítit úlevu.

Kapky "Trinefron": návod k použití, recenze

Z čeho se lék skládá?

Protizánětlivý účinek bylinné medicíny díky svému složení. Lék je k dispozici ve dvou formách - kapky a kapsle. V obou případech jsou aktivními látkami extrakty z trávy stonožky a kořeny lásky. Čištěná voda a ethanol působí jako pomocná složka v kapkách. Složení kapslí navíc obsahuje monohydrát laktózy.

Rychle eliminuje nepříjemné příznaky léku Trinefron. Návod k použití popisuje, že činidlo má výrazný protizánětlivý účinek. Bolest odezní den po zahájení léčby. Rostlinné látky, které tvoří lék, také způsobují slabý antibakteriální a močopudný účinek. Tobolky Trinefron se často používají jako součást komplexní léčby.

Návod k použití indikuje, že léčivo inhibuje reprodukci patogenní mikroflóry v moči. Díky tomu je možné zastavit vývoj zánětlivého procesu. Není však nutné užívat léky sami, když se objeví rezia během močení. Odborník by měl provést důkladné vyšetření. Podle výsledků diagnózy je léčba předepsána.

Kdy lze předepsat léky?

V lékařské praxi se široce používají kapsle Trinefron nebo kapky Trinefron Health. Návod k použití ukazuje, že léčba bylinného přípravku je předepsána pro onemocnění ledvin a močových cest infekční povahy. Lék může být použit pro takové onemocnění, jako je cystitida, pyelonefritida, urolitiáza. Pro zánět bakteriální nebo virové povahy je lék nejčastěji předepisován jako součást kombinované terapie.

Terapii neinfekčního chronického onemocnění ledvin lze také provést za použití Trinephronu. Návod k použití ukazuje, že léky mohou být také předepsány jako profylaxe po odstranění kamenů z močového traktu nebo při provádění jiných složitých operačních výkonů v této oblasti.

Kdy použít lék nemůže?

Pokud se u pacienta pravidelně vyvíjí edém spojený se selháním jater nebo srdce, Trinephron nelze předepsat. Návod k použití indikuje, že léčbu by měli užívat lidé s renální insuficiencí pod dohledem zdravotnického personálu. Kontraindikace také zahrnují nesnášenlivost laktózy, přecitlivělost na jednu ze složek léčiva.

V pediatrii lze použít Trinifron, ale existují věková omezení. Kapky mohou být přiděleny dětem od 1 roku věku, tobolkám - pacientům starším 6 let. Během těhotenství a kojení žen může být tento lék používán pod dohledem specialisty. Je důležité posoudit poměr možného rizika pro plod a potenciální přínos pro matku.

Vzhledem k tomu, že ethanol je obsažen v minimální dávce léku, nedoporučuje se podávat pacientům trpícím alkoholismem.

Možné nežádoucí účinky

Při nesprávném použití může Trinephron způsobit nepříjemné symptomy. Návod k použití, recenze - všechny tyto informace je třeba před zahájením léčby studovat. Byly provedeny klinické studie, které ukázaly, že léky jsou pacienty dobře snášeny, pokud jsou užívány v terapeutických dávkách. Ve vzácných případech se u pacientů vyvinula alergická reakce, která ukázala nesnášenlivost jedné ze složek. Pokud se během léčby objeví kopřivka, svědění nebo vyrážka, doporučuje se konzultovat s lékařem.

Použití léčiva ve zvýšené dávce může vést k rozvoji vedlejších účinků z gastrointestinálního traktu. Pacienti si mohou stěžovat na bolest břicha, nevolnost, průjem.

Zvláštní pokyny

Léčba mnoha onemocnění ledvin a močových cest zahrnuje použití velkého množství tekutiny. Pokud se v průběhu léčby objevil otok obličeje a končetin, který dlouho nezmizel, je možné, že vedlejší účinek je způsoben selháním ledvin nebo srdce. Měli byste určitě požádat o pomoc lékaře. Terapeut může zrušit lék "Trinefron".

Návod k použití ukazuje, že v případech infekčních onemocnění ledvin nelze tento léčivý přípravek použít jako monoterapii. Lékař musí navíc předepsat antivirotikum nebo antibakteriální látku.

Naléhavá potřeba vyhledat lékařskou pomoc je nutná, pokud v průběhu léčby došlo k krvácení z močových cest, doprovázené silnou bolestí.

Schopnost řídit drogu Trinefron neovlivňuje.

Dávkovací režim

Jak se "Trinefron" kapky? Návod k použití indikuje, že léčivo lze použít pouze perorálně. Před každým použitím se doporučuje lahvičku s roztokem protřepat. Přípravek má nepříjemnou chuť. Proto jsou děti vyzývány, aby přidaly kapky na čaj, džus nebo sladký kompot. Jedna dávka pro dospělé je 50 kapek. Děti mladší 6 let užívají 15 kapek, teenageři (do 15 let) užívají 25 kapek. Terapie se provádí třikrát denně. Trvání léčby závisí na individuálních vlastnostech pacienta, stejně jako na formě onemocnění.

Jak se užívají pilulky "Trinefron"? Návod k použití popisuje, že lék v této formě může být předepsán pouze pacientům starším 6 let. Důvodem je skutečnost, že kapsle musí být polknuty celé, aniž by došlo k rozbití želatinové skořápky. Léčbu lze provádět bez ohledu na jídlo. Kapsle musí pít dostatek tekutin. U dospělých pacientů předepisují odborníci 2 tobolky třikrát denně. U pacientů mladších 10 let se dávka snižuje na polovinu.

Aby se zabránilo opakování, odborníci doporučují pokračovat v léčbě po dobu jednoho měsíce po odstranění akutních symptomů onemocnění.

Co může nahradit "Trinefron"?

Existuje mnoho náhrad v lékárnách, které účinně eliminují příznaky cystitidy, pyelonefritidy a dalších zánětlivých onemocnění urogenitálního systému. O nástroji "Canephron N" můžete slyšet mnoho dobrých recenzí. Léčivo se neliší ve složení. Jako účinné látky se používají všechny stejné bylinné extrakty. Fytopreparace je dostupná ve formě tablet a perorálního roztoku.

Při cystitidě různých etiologií lze použít lék "Urolesan". Tento lék je také rostlinného původu. Obsahuje olej z jedle a máty peprné, extrakty chmelových hlávek, divoké mrkve a bylinek oregano. Lék má výrazný diuretický účinek a v některých ukazatelích může dobře nahradit lék Trinefron.

Nástroj Recenze

Lék "Trinefron" je populární díky bezpečnému složení. Odborníci poznamenávají, že jeho použití během těhotenství neovlivňuje vývoj plodu. Vzhledem k možnosti alergické reakce by však žena neměla být léčena samostatně. Léčba by měla probíhat pod lékařským dohledem.

Pacienti si všimnou, že lék pomáhá během několika hodin odstranit akutní příznaky zánětu (nutkání močit, křeče, bolestivost). Jedinou nevýhodou není příliš příjemná chuť léku.

Kapky "Trinefron": návod k použití, recenze na Diet4Health.ru.

Náš život se skládá z každodenních maličkostí, které nějakým způsobem ovlivňují naši pohodu, náladu a produktivitu. Nedostatek spánku - bolest hlavy; pil kávu ke zlepšení situace a rozveselit - stal se podrážděný. Chci si všechno představit, ale nefunguje vůbec. Ano, a všude kolem, jak je ustanoveno, dávejte radu: lepek v chlebu - nepřicházejí, zabíjejte; čokoláda v kapse - přímá cesta ke ztrátě zubů. Shromažďujeme nejoblíbenější otázky o zdraví, výživě, nemocech a dáváme jim odpovědi, které umožní lepší pochopení toho, co je dobré pro zdraví.

Trombofilie a těhotenství

Doporučené příspěvky

Páska aktivity

Témata a postavy BP, které vás překvapily / jste se smáli / si vzpomněli.

bashkir komentoval otázku uživatele Téměř bílá a trochu nadýchaná. v otázkách

Vše o uživateli ECO (Quotas, OMC) t

Stilla715 odpověděla na téma Alenka_Pelenka // v oblasti reprodukčních technologií: AI, ECO, IKSI

GDM? AI? Odstranění mozku?

Těhotná Julia komentovala otázku uživatele Těhotná Julia v otázkách

Pomoci, že vypadá oddělení při prodeji bytu?

bashkir okomentoval otázku uživatele Sweet Mouse in Questions

Špatná otázka

Septaria komentoval otázku uživatele Shelena // in Questions

Po převodu - režim, pohoda, výtok atd.

albina odpověděla na téma Alenka_Pelenka // v oblasti reprodukčních technologií: AI, IVF, ICSI

Předkožka chlapci

Třináctka komentovala otázku VareFka201112 v otázkách

Trombofilie a těhotenství

Y_Nadezda_A odpověděla na téma Iriny v sekci O Těhotenství Planning

Je to možné?

Skener komentoval otázku uživatele // kukla777 // in Questions

Antimyullerův hormon / AMG

Jennnechka odpověděl na téma Ирина v ultrazvuku Analiz Hormones

Přijali byste takový dar 8. března?

Lisan komentoval otázku Margarishky v otázkách

12 týdnů 4 dny. KTR 6,5 cm. Ta dívka řekla

Mishina Zayka // komentovala obraz v galerii uživatele irisiren v ultrazvuku

Syndrom polycystických ovarií (PCOS, polycystická PCOS)

Obávám se selhání

NatashaDe odpověděla na téma Tetya ve věci Severe Case

Letní boty baby na objednávku?

Kira-09 komentovala oksi82 otázku v otázkách

Trinefron: návod k použití a proč je potřeba, cena, recenze, analogy

Drug Trinefron je rostlinný přípravek s kombinovaným složením. Má protizánětlivé, antibakteriální a drobné močopudné účinky a také pomáhá zmírnit křeče z hladkých svalů močových cest. Trinefron se používá k léčbě chronických a akutních forem infekčních onemocnění ledvin a močového měchýře, neinfekčních chronických patologií ledvin a také k prevenci tvorby močových kamenů. Přípravek je kontraindikován u intolerance laktózy, přecitlivělosti nebo úplné intolerance rostlinných složek nebo jiných prvků kompozice, exacerbace peptických vředů, edému v pozadí selhání srdce nebo ledvin, závažných poruch ledvin au dětí do 1 roku (kapky) a 6 let (kapsle).

Forma dávkování

Lék Trinefron je dostupný v následujících dávkových formách:

  • Kapky pro orální podání, balené v 50 ml a 100 ml lahvičkách z tmavohnědého skla. Nástroj je vybaven speciálním kapátkem. V krabičce je 1 lahvička.
  • Tobolky balené v blistrech po 10 ks. V krabici jsou 3 nebo 6 blistrů.

Popis a složení

100 g Trinefronu ve formě perorálních kapek obsahuje 29 g tekutého extraktu (1:16) léčivých surovin obsahujících kořeny léčivých medů, listy rozmarýnového léčiva, byliny tisíců tisíc v poměru 1: 1: 1.

1 tobolka lék Trinefron obsahuje:

  • tráva trávníku - 18 mg;
  • kořeny léčivé medicíny - 18 mg;
  • Listy rozmarýnu - 18 mg.

Farmakologická skupina

Lék Trinefron je lék s kombinovaným složením rostlinného původu, s výrazným protizánětlivým účinkem. Lék pomáhá zmírnit spastické stavy z hladkého svalstva močového ústrojí a má také mírný antibakteriální a močopudný účinek. Aktivní složky léku Trinefron přispívají ke změně pH moči a zvyšují stupeň vylučování solí kyseliny močové z těla, což zase snižuje riziko vzniku a vývoje ledvinových kamenů.

Antibakteriální účinek léčiva je spojen s tvorbou zvýšených koncentrací v moči antibiotických látek, což zabraňuje růstu patogenních mikroorganismů. Mechanismus protizánětlivých účinků Trinefronu je zabránit tomu, aby kyselina rosmarinová uvolňovala přímé zánětlivé mediátory. U pacientů s proteinurií přípravek snižuje hladinu bílkovin v moči v důsledku přímých účinků na tubulární a glomerulární systém ledvin.

Indikace pro použití

Lék Trinefron je indikován pro pacienty trpící různými patologiemi močového systému.

pro dospělé

Trinefron užívají dospělí pacienti pro následující indikace: t

  • komplexní léčba nebo monoterapie akutních a chronických forem patologií ledvin a močového měchýře infekční etiologie (včetně cystitidy a pyelonefritidy);
  • terapie chronické neinfekční renální patologie (včetně glomerulonefritidy a intersticiální nefritidy);
  • prevence vzniku ledvinových kamenů (včetně po chirurgických zákrocích).

pro děti

U dětí je Trinefron předepsán pro stejné indikace jako u pacientů v dospělé kategorii (nad 18 let). Užívání léčiva ve formě kapslí u dětí do 6 let a ve formě kapek - do 1 roku je kontraindikováno.

pro těhotné ženy a během laktace

Užívání léku Trinefron během kojení a porodu by mělo být prováděno výhradně pod přísným dohledem ošetřujícího lékaře.

Kontraindikace

Lék Trinefron je kontraindikován u pacientů s těmito stavy:

  • nesnášenlivost rostlinných látek nebo dalších složek složení kapek nebo kapslí;
  • nesnášenlivost mléčného cukru;
  • edém spojený se selháním srdce nebo ledvin;
  • selhání ledvin;
  • fáze zhoršování peptického vředu;
  • dětský věk do 1 roku (použití kapek);
  • dětí do 6 let (použití tobolek).

Použití a dávky

Tobolky Trinefron by měly být užívány perorálně, aniž by došlo k porušení integrity slupky. Přístroj můžete používat kdykoliv během dne, bez ohledu na jídlo, s dostatečným množstvím běžné vody.

Kapky Trinefron musí být užíván ústně. Před použitím lahvičku protřepejte, abyste zjistili rovnoměrnost roztoku.

Během celého průběhu užívání léků byste měli pít dostatek vody a jiných tekutin.

pro dospělé

Doporučené dávkování je 2 tobolky přípravku Trinefron 3krát denně. Trvání terapie je určováno pouze ošetřujícím lékařem na základě povahy patologie, aktuálního stavu pacienta a souvisejících faktorů. Po stanovení normálního stavu by měl pacient prodloužit podávání léku Trinefron po dobu nejméně 4 týdnů, aby se zabránilo možným recidivám.

Dávková forma může být užívána ve zředěné i nezředěné formě. Dospělí pacienti jsou předepisováni dostávat 50 kapek léku Trinefron 3x denně. Do 4-6 týdnů po zlepšení stavu pacienta je nutné pokračovat v užívání kapek.

pro děti

Doporučená dávka pro děti od 6 let je 1 tobolka 3krát denně.

Děti mladší 6 let nesmí užívat tobolky.

Požadované množství léčiva ve formě kapslí se nechá rozpustit v malém množství kapaliny (voda, čaj nebo šťáva) bezprostředně před použitím.

Děti starší 6 let se doporučuje užívat 25 kapek přípravku Trinefron 3krát denně.

Děti od 1 do 5 let mají předepsáno užívat 15 kapek přípravku Trinefron 3x denně.

Děti do 1 roku medikace ve formě kapek jsou kontraindikovány.

pro těhotné ženy a během laktace

Těhotným a kojícím pacientům jsou přiřazeny jednotlivé dávky léku.

Vedlejší účinky

Užívání Trinefrony v některém ze stávajících dávek nezpůsobuje významné vedlejší účinky. Při nedostatečné toleranci pacienta ke složkám přípravku mohou být pozorovány alergické reakce charakterizované svěděním, zarudnutím kůže, vyrážkou a kopřivkou. Ve velmi vzácných případech se vyskytly nežádoucí účinky, jako je nevolnost, zvracení a průjem.

Interakce s jinými léky

Údaje o interakci přípravku Trinefron s jinými léky nejsou dostupné.

Zvláštní pokyny

Trinefron neovlivňuje kognitivní schopnosti a psychomotorické reakce pacienta.

Předávkování

V klinické praxi nebyly zaznamenány žádné případy předávkování lékem Trinefronem. V případě možného předávkování je třeba provést symptomatickou léčbu.

Podmínky skladování

Bez ohledu na formu uvolňování by měl být Trinefron uchováván mimo dosah dětí, na tmavém a suchém místě při teplotách mezi 15 a 25 ° C. Při skladování kapek se může objevit charakteristická sraženina, která neovlivňuje terapeutickou účinnost léčiva.

Doba použitelnosti (kapky a tobolky) - 3 roky.

Po otevření lahvičky s perorálními kapkami je doba použitelnosti 6 měsíců.

Analogy

Chcete-li nahradit lék Trinefron ve formě kapslí nebo kapek, existuje řada účinných analogů, které lze snadno nalézt na policích lékárenských řetězců. Mezi nimi jsou:

Nástroj je k dispozici ve formě perorálních kapek. Složení drogy zahrnuje výtažky z kořene petržele, listů medvědího, kůry břízy, břízy a přesličky. Je indikován k akutním a chronickým zánětlivým patologiím močového měchýře a / nebo ledvin bakteriálního původu (například pyelonefritida, nefritida nebo cystitida). Kontraindikován při přecitlivělosti, otoku v pozadí srdečního nebo renálního selhání, patologických stavů mozku, laktace, gastrointestinálních vředů, těhotenství, epilepsie au dětí mladších 18 let.

Tableta obsahuje extrakt z listů medvědího. Používá se při léčbě zánětlivých patologických stavů močových cest různých etiologií. Kontraindikován v případě individuální intolerance na složky dávkové formy.

K dispozici ve formě tobolek obsahujících suchý extrakt ibišku. Používá se jako prostředek pro léčbu akutních a chronických infekcí ledvin a močového měchýře, chronických ledvinových patologií neinfekční povahy a prevenci vzniku ledvinových kamenů a infekcí močových cest. Léčivo Aflazin kontraindikováno v případě nesnášenlivosti s prvky složení kapslí.

Trinefron stojí průměrně 244 rublů.